Articolele din categoria MEDIU:

Au montat o cameră de luat vederi în cuibul unor vulturi. Ce au văzut apoi e fascinant! Video
Au montat o cameră de luat vederi în cuibul unor vulturi. Ce au văzut apoi e fascinant!
Un pui de vultur cu cap alb, pasărea simbol a Statelor Unite, a eclozat vineri la Washington, în fața unei camere instalate în permanență în cuibul părinților săi. Botezați "Mr President" și "First Lady", cei doi vulturi adulți pot fi urmăriți de internauți 24 de ore din 24 pe "Eaglecam", care a avut "peste 2 milioane de vizualizări luna trecută", arată Julia Cecere, purtător de cuvânt al ONG-ului American Eagle Foundation (AEF), citată de AFP.
Ora Pământului 2016
ORA PĂMÂNTULUI 2016. Două miliarde de persoane din întreaga lume vor stinge lumina
ORA PĂMÂNTULUI 2016. Pentru a 8-a oară consecutiv, WWF-România încurajează indivizi și organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara să stingă lumina timp de o oră, pe 19 martie, la ora locală 20.30. România se va alătura astfel altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 160 de țări, pentru a arăta că dorește mai multă determinare și acțiuni concrete din partea decidenților în adresarea problemelor din ce în ce mai acute de mediu.  
Fenomen rar, dar spectaculos, în cel mai arid loc din lume. Cum a revenit la viaţă Valea Morţii Alt tip
Fenomen rar, dar spectaculos, în cel mai arid loc din lume. Cum a revenit la viaţă Valea Morţii
Valea Morții, un parc național în statul american California, este considerat cel mai arid loc din lume. Aici a fost înregistrată și cea mai ridicată temperatură a aerului din lume – nu mai puțin de 56.7 °C. Bineînțeles, așa cum spune și numele, această zonă nu se mândrește cu o floră prea bogată. Totuși, temperaturile mai scăzute, dar și precipitațiile din ultima perioadă, au dus la un fenomen rar – Valea Morții este acum acoperită cu mii de flori.