Articolele din categoria LIFESTYLE:

Sarmale mănăstirești de post. Ingredientul secret folosit de măicuțe: vei obține o mâncare plină de savoare
Sarmale mănăstirești de post. Ingredientul secret folosit de măicuțe: vei obține o mâncare plină de savoare
În bucătăria tradițională românească, există anumite preparate care încântă simțurile și încântă papilele gustative în moduri pe care puține alte mâncăruri le pot egala. Printre aceste delicatese se numără și sarmalele de post mănăstirești, o rețetă veche, transmisă din generație în generație în bisericile și mănăstirile din întreaga țară. Aroma lor inconfundabilă și gustul unic le fac o prezență de neuitat pe mesele de sărbătoare și nu numai.
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Ioana Casetti, odată considerată cea mai frumoasă femeie din București, a ales să își lase amprenta într-un mod cu totul diferit față de glamourul scenei artistice. Fosta actriță, recunoscută pentru rolurile sale captivante și frumusețea sa în anii \"60, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a se dedica unei cauze nobile: protecția animalelor fără stăpân.
Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care n-a mai fost din 1941, vine cu noroc la bani pentru patru zodii
Horoscop special: Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care n-a mai fost din 1941, vine cu noroc la bani pentru patru zodii
Jupiter și Uranus se unesc pentru o conjuncție rară și destinată pe 20-21 aprilie 2024. Deși această zi reprezintă punctul culminant al conjuncției, este vorba despre o energie de lungă durată care a fost prezentă în fundalul cerului nostru cosmic încă de la sfârșitul anului 2023. Vom continua să lucrăm cu această energie până în luna mai, înainte ca ea să se estompeze.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 aprilie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 aprilie. Patru zodii vor fi tentate să arunce cu bani în jur. Astrele îndeamnă la cumpătare
Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 aprilie. Sub influența pătratului dintre Luna și Jupiter în Taur, unii nativi vor fi predispuși la excese financiare, putând fi tentați să își ridice ambițiile la rang de artă și să facă investiții riscante. Cu toate acestea, sfatul astrelor este să evite cheltuielile neraționale și să se concentreze pe gestionarea bunurilor materiale în mod responsabil.
Ea este femeia care i-a fost amantă lui Florin Piersic.
Ea este femeia care i-a fost amantă lui Florin Piersic. Poveste de dragoste cu năbădăi timp de 9 ani: „Era un diavol frumos”
Florin Piersic, una dintre cele mai carismatice și iubite figuri ale cinematografiei românești, nu numai că a fascinat publicul cu rolurile sale memorabile, dar și viața sa amoroasă a fost la fel de captivantă. Între anii 1974 și 1983, actorul a trăit o poveste de dragoste intensă cu Gabriela Werner, o actriță cu 17 ani mai tânără decât el, într-o perioadă în care era căsătorit cu Anna Szeles.