Pe prima poziţia, este prezentată mâncarea, ca fiind una dintre principalele atracţii atât pentru Bucureşti, cât şi pentru România. În Bucureşti, sunt peste 900 de restaurante, baruri, cafenele. Printre restaurantele faimoase se numără: Caru cu Bere, cu specific românesc şi multe alte restaurante cu specific italienesc, grecesc.
2. Bisericile care semnifică secole de istorie, credinţă, cultură, arhitectură, ambiţie de a construi, iar în Bucureşti sunt sute de biserici. Românii sunt prezentaţi în publicaţia americană ca fiind un popor credincios şi este o plăcere să pătrunzi în Universul lor.
3. Terase și restaurante pe acoperiș. În ultimii zece ani, clădiri din ce în ce mai înalte au fost ridicate în București, pe acoperișul lor aflându-se terase și restaurante. Fie că mergi în toiul zilei, fie că alegi seară, pentru a vedea apusul, splendide sunt "18Lounge", "Sole Bar & Restaurant", "Zoom Ouț", "SkyBar", "Allhambra", "Club Lounge Intercontinental", "Pasha by Noah" sau "Dinner în the Sky".
4. Muzeul satului. Muzeul Satului este unul dintre cele mai frumoase și originale muzee în aer liber din Europa. Aici sunt case tradiționale din toată România, natură sălbatică, povești despre oameni și istorie, poteci ascunse, un lac superb și oameni prietenoși - totul în mijlocul unui oraș.
5. Parcuri Bucureștiul e un oraș verde, afirmă autoarea articolului. Zeci de parcuri pot fi vizitate, dar mai cu seamă nu trebuie ratate Cișmigiu, Herăstrău, Parcul Circului, Titan și Parcul Carol, poate cel mai frumos.
Poți închiria gratuit o bicicletă sau poți face un picnic. Toate aceste parcuri au lacuri superbe, așa că poți să te plimbi și cu barcă, să hrănești rațele ori lebedele.
6. Calea Victoriei Potrivit autoarei, Calea Victoriei e un motiv în șine de a vizită Bucureștiul. În ultimii zece ani, clădirile sale, străzile, magazinele și restaurantele s-au schimbat complet. Mai e încă de muncă, însă lucrurile se schimbă, scrie Ioana Budeanu.
Deși nu are mai mult de trei kilometri, Calea Victoriei e plină de atracții, la acest capitol enumerând clădirea CEC, Casă Armatei, Palatul Telefoanelor, hoteluri elegante, clădiri din alte ere, biserici, mici parcuri, terase secrete și uriașe clădiri de birouri.
Mai multe pe Huffingtonpost.com