Oricât de bogată ar fi în substanțele necesare organismului nostru și care ne pot face să slăbim, majoritatea dietelor ne înfometează groaznic. Nu și dietă alcalină însă. Această dietă este ideală pentru cei cărora le place să mănânce mult pentru că se bazează pe alimente alcalinizate.
Aceste alimente alcalinizate trebuie consumate în proporție de 75% iar restul de 25% din dietă se bazează pe alimente acide.
În această dietă este recomandat consumul sporit de apă. Apă ar trebui să aibă un PH cât se poate de mare, ceea ce se poate obține cu un simplu aparat de filtrare.
Alimente alcalinizate
În această dietă puteți consumă fără grijă broccoli, castraveții, ceapă, ciuperci, conopidă, mazăre, morcovi, salată verde, ridichi, dovlecei, țelină, alge marine, sparanghel, vinete, usturoi și varză de Bruxelles.
Fructe alcalinizate
În această dietă puteți consumă fără grijă ananas, avocado, banane, cireșe, nectarine, mere, pere, piersici, portocale, struguri, fructe de pădure sau fructe tropicale.
Pentru proteine, consumați fără grijă brânzeturi și iaurturi, ouă, piept de pui, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, nuci sau susan.
Alimentele acide, sau cele de care trebuie să va feriți pentru că această dietă să dea roade, sunt: porumbul, cartofii, fructele uscate, lămâia, grapefruitul, nuca de cocoș, fructele de mare, peștele, carne de porc sau de vițel, carnea de vânat, laptele de capra, laptele de soia, înghețată, arahidele, oțetul, sosul de soia, zahărul, siropul de arțar sau mierea. Acestea trebuie să reprezinte doar 25% din ceea ce mâncați zilnic.
Dacă reușiți să va faceți și un program zilnic de 30 de minute de mișcare, cu siguranță veți da jos kilogramele nedorite.
Dacă reușiți să va faceți și un program zilnic de 30 de minute de mișcare, cu siguranță veți da jos kilogramele nedorite.