Articolele din categoria FOTBAL:

Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf Exclusiv
Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf - umilință supremă: "Vorbim de la femei, beții, droguri..."
Ana Maria Prodan face dezvăluiri explozive, la Realitatea sportivă, în emisiunea "Unu la 1". Impresara a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf și a mărturisit că, ani de zile, a trecut cu vederea escapadele soțului infidel. Totul, pentru binele copiilor. În plus, spune Anamaria Prodan, în momentul în care a fost întrebat cum justifică derapajele, Reghe a recunoscut că a greșit. 
Gabriel Oprea, prima reacție după ce a fost acuzat că l-a impus antrenor pe Edi Iordănescu
Gabriel Oprea, președintele UNPR și UMPMV, prima reacție după ce a fost acuzat că l-a impus antrenor pe Edi Iordănescu: „Nu am nicio legătură. Naționala are nevoie de un spirit bun și de susținerea noastră”
Gabriel Oprea reacționează la acuzațiile că l-a impus antrenor pe Edi Iordănescu. Șeful fostei vicecampioane a României la fotbal, Marin Condescu, susține că fostul vicepremier s-a implicat în numirea lui Edi Iordănescu, noul selecționer al României, pe banca tehnică a echipei Pandurii Târgu-Jiu, potrivit realitateasportiva.net.
Gafă uriașă a Poliției: Ioan Neculaie, dat în urmărire generală cu o poză veche
Gafă uriașă a Poliției: Ioan Neculaie, dat în urmărire generală cu o poză veche, înainte de operațiile estetice. Cum arată ACUM fostul patron FC Brașov
Ioan Neculaie este dat în urmărire generală. Poliția folosește o fotografie mai veche pentru a-l găsi. Milionarul apare pe site-ul Poliției, însă el arată complet diferit, după mai multe operații estetice. Fostul patron FC Brașov, condamnat definitiv la doi ani şi două luni de închisoare cu executare, este de negăsit.