Articolele din categoria EXTERN:

AVION DISPĂRUT. Poveștile celor 239 de pasageri aflați la bordul avionului dispărut pe 8 martie
AVION DISPĂRUT. Poveștile celor 239 de pasageri aflați la bordul avionului dispărut pe 8 martie
AVION DISPĂRUT. Sâmbătă s-au împlinit opt zile de când aeronava Boeing 777, apariţiând companiei Malaysia Airlines, a dispărut de pe radare, lăsând în urmă doar un număr mare de întrebări. Zborul MH370 transporta 227 de pasageri de 14 naţionalităţi şi 12 membri ai echipajului. În prezent, în lipsa informaţiilor privind soarta lor, uneori pare că oamenii din acel avion au fost reduşi la un număr - 239.
MÂNĂ CRIMINALĂ la bordul AVIONULUI DISPĂRUT. Sistemul de comunicaţii GPS, STRICAT INTENŢIONAT
MÂNĂ CRIMINALĂ la bordul AVIONULUI DISPĂRUT. Sistemele de transmisie de date, DEZACTIVATE
Noi informaţii despre dispariţia avionului malaezian. Premierul de la Kuala Lumpur a anunţat că sistemele de transmisie de date au fost dezactivate de cineva de la bordul aeronavei. Autorităţile malaeziene iau în calcul toate variantele, inclusiv pe cea a deturnării. Aeronava Boeing 777 ar fi încercat să se întoarcă la Kuala Lumpur, dar apoi a schimbat direcţia spre nord-vest. Căutările în marea Chinei de Sud se vor opri. Se vor extinde, în schimb, în Oceanul Indian.
Un român este implicat în primul caz de trafic de organe în Spania
Un român este implicat în primul caz de trafic de organe în Spania
Spania anchetează primul caz oficial de trafic de organe. Un român figurează şi el în investigaţie. Bărbatul ar fi acceptat 40 de mii de euro pentru a-i dona o bucată de ficat unui cetăţean libanez. Spitalul din Barcelona unde ar fi trebuit să aibă loc transplantul a semnalat nereguli şi a oprit la timp procesul de prelevare. Cinci persoane, inclusiv cetăţeanul libanez, sunt acum judecate în libertate şi riscă până la 12 ani de închisoare pentru trafic de organe.