În Paris, pe celebrul bulevard Champs-Elysees, aproximativ 500.000 de oameni au asistat la spectaculosul foc de artificii de la miezul noptii. Este prima oară după 2 ani de pandemie când capitala Franței a organizat o petrecere de Revelion după ce, în 2020 și 2021, edițiile au fost anulate din cauza pandemiei.
Australia a fost prima care a marcat intrarea în noul an. 2.000 de focuri de artificii au fost lansate de pe clădirea Operei din Sydney. De asemenea, au fost declanșate focuri de artificii de pe alte 7.000 de puncte principale de pe Harbour Bridge.
În Hong Kong petrecerea a fost marcată de concerte care au ținut până dimineață. Artificiile au fost amplasate pe mai multe clădiri-cheie din oraș, iar laserele au fost proiectate pe zgârie-nori.
Thailanda și Dubai au organizat și anul acesta focuri spectacole de Revelion.
Și SUA au marcat intrarea în noul an într-un mod cât se poate de spectaculos. În Times Square din New York o ploaie de confetti a căzut peste miile de oameni prezenți iar celebrul glob de cristal uriaș a coborât în piață în ultimul minut din 2022.
Clădirea Walt Disney din statul american Florida a fost acoperită de proiecții luminoase, iar spectacolul de artificii și lasere a încantat spectatorii de toate vârstele.
Și la Londra, capitala Marii Britanii, atmosfera a fost una de sărbătoare.
Nu toate statele au oferit spectacol de Anul Nou. De exemplu, în Croația, focurile de artificii au fost anulate din cauza zgomotului puternic la care sunt expuse animalele.