Olt: Garda de Mediu, sesizată după ce berze protejate prin lege au fost împiedicate să-şi facă cuib

berze albe
berze albe

Autorităţile de mediu din judeţul Olt au în observaţie o pereche de berze albe, protejate prin lege, care şi-au construit un cuib pe un stâlp de electricitate din comuna Coloneşti, informează realitateadeolt.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Zilele în care se nu spală în Săptămâna Patimilor 2024. Când se face curățenia de Paște

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Alertă alimentară înainte de Sărbătorile Pascale: Pui contaminat cu salmonella și legume pline de pesticide descoperite de ANPC
Alertă alimentară înainte de Sărbătorile Pascale: pui contaminat cu salmonella și legume pline de pesticide, descoperite de ANPC
Este alertă alimentară în țara noastră înainte de sărbătorile Pascale! Inspectorii ANPC au descoperit în mai multe magazine pui contaminat cu salmonella, o bacterie extrem de periculoasă, iar multe dintre verdețuri și legume sunt pline de pesticide.

Sorina Pintea, condamnată la închisoare. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare
Sorina Pintea a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul în care era acuzată de luare de mită în formă continuată.

Dosarul 2 mai. Înregistrarea din sala de judecată: momentul în care Ancuța Popoviciu întreabă dacă Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu, este prezent - AUDIO
Dosarul 2 mai. Înregistrarea din sala de judecată: momentul în care Ancuța Popoviciu întreabă dacă Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu, este prezent - AUDIO
Realitatea PLUS a obținut înregistrarea halucinantă a momentului în care magistrata Ancuța Popoviciu, cea care judecă cazul tinerilor morți la 2 Mai, întreabă în sala de judecată dacă Sebastian Olariu, una dintre victimele lui Vlad Pascu, este în sală. Reamintim că în urmă cu 2 zile, ea a fost audiată, după ce i-a sfidat constant pe părinții îndoliați, mestecând gumă în fața lor și întrebând dacă unul dintre morți este în sala de judecată. Cu toate acestea, magistrata a scăpat de suspendare și va judeca în continuare cazul drogatului criminal. 

Social

Terenul de la Slănic Prahova s-a tasat cu încă 20 de cm
Măsuri pentru zona surpată din Slănic Prahova: zeci de locuitori și-au abandonat casele, terenul s-a tasat cu încă 20 cm - VIDEO
Este dezastru la Slănic-Prahova, acolo unde mai multe drumuri s-au surpat și s-au format cratere imense. Zona din centru este securizată de autorități, iar situația este aceeași în tot orașul. Mai mulți locuitori au fost evacuați, iar acum oamenii sunt disperați pentru că trebuie să-și abandoneze casele.

Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei
Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german. Caz revoltător, în Gorj! Acuzații grave: mai multe instituții ar fi implicate
Anchetă de amploare, după ce o familie din Gorj și-ar fi vândut copilul unui cetățean german. Ei ar fi primit în schimbul minorului suma de 8.000 de lei. 

Pui de câine, ascuns la motorul mașinii
Pui de câine, ascuns la motorul mașinii. Surpriză de proporții pentru șofer: "100 km parcurși cu el sub capotă" - VIDEO
Un bărbat care a călătorit de la Timișoara la Cluj a avut o surpriză de proporții după ce a ajuns la destinație. A găsit un pui de câine ascuns sub capotă, în compartimentul motor al mașinii.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, internat la Secţia Psihiatrie, a părăsit incinta spitalului. 
Pacient fugit de la Psihiatrie, găsit rătăcind pe străzi de către jandarmi
Un pacient cu probleme psihiatrice, fugit de la spital, a fost găsit de jandarmi, rătăcind confuz și dezorientat, pe străzile din Drobeta Turnu Severin. 

Lumea animalelor

Gestul inconștient al turistei sfâșiate de urs la Barajul Vidraru
Gestul inconștient al turistei sfâșiate de urs la Barajul Vidraru: șocant ce i-a trecut femeii prin cap!
Inconștiența extremă de care a dat dovadă o turistă de 72 de ani putea să o coste viața! Ce a făcut femeia când a văzut cum ursul se apropie de mașină?

Se dau 2.000 de lei de la stat pentru cei care cresc această rasă de animal
Se dau 2.000 de lei de la stat pentru cei care cresc această rasă de animal. Cererea se depune până la data de 30 iunie 2024
Fermierii care cresc un anumit tip de animal vor primi 2.000 de lei de la stat.

Cortegiu funerar, fugărit de urs. Scene ireale, lângă o pădure din Mureș
Cortegiu funerar, fugărit de urs. Scene ireale, lângă o pădure din Mureș: "Toți urlau!" - FOTO
Un urs a vrut să-l conducă pe ultimul drum pe un localnic din județul Mureș și a băgat în sperieți cortegiul funerar. După sperietură, oamenilor le este frică să mai meargă la cimitir.

Aerul cald a scos viperele din habitat
Aerul cald a scos viperele din habitat. Avertisment pentru turiști: ce NU trebuie să facă sub nicio formă
Turiştii români sau străini care intenţionează să ajungă în Munţii Gutîi, Ţibleş, Rodnei, Maramureşului sau în cele două parcuri din zona alpină trebuie să aibă în vedere că aerul cald din ultimele zile a scos şerpii din habitat, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga. 

Ultimele stiri

Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile
Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile - planul generalului negru. Fostul director al firmei de salubritate, propulsat la primărie
Mega-dosarul ROMPREST stă pe un butoi de pulbere! Mafia gunoaielor a fost încolțită într-o anchetă jurnalistică fără precedent! Jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu a dezvăluit, în emisiunea Culisele Statului Paralel, legăturile grupării Adimi-Dracea-Valache cu Generalul negru, Florian Coldea. Și lucrurile nu se opresc aici! În schemă a intrat și Cristian Popescu Piedone, edilul de la 5 care visează la Primăria Generală, cel care a fost, înainte să pună mâna pe primăria de sector, director la firma de salubritate care a fost antamată de Clotilde Armand să ridice deșeurile din Sectorul 1, în starea de alertă, în locul ROMPREST, printr-un contract încheiat fără licitație! Ce jocuri face, de fapt, Florian Coldea cu Piedone? Dezvăluirile Realitatea PLUS dinamitează sistemul!

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Viorel Cataramă se întoarce la PNL. Care sunt planurile omului de afaceri
Viorel Cataramă se întoarce la PNL. Care sunt planurile omului de afaceri
Viorel Cataramă se întoarce în PNL. Omul de afaceri are mai multe planuri politice alături de liberali.

Zona din jurul stadionului a fost evacuată din cauza bombei respective. Foto/Profimedia
Alertă în Germania! Bombă de 500 de kilograme descoperită lângă stadionul unei cunoscute echipe de fotbal
Zona din jurul stadionului a fost evacuată din cauza bombei respective, datând din cel de-al Doilea Război Mondial şi care este încă activă, peste 3.500 de persoane fiind afectate.



Vezi emisiunile Realitatea Plus