”Susținem călătoriile în familie!
Pe rutele Iaşi-Luton şi Bucureşti-Londra (LHR), dacă soţul plăteşte, soţia şi copiii beneficiază de o reducere de 50% din tarif. Pentru rezervări sau mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi orice Agenţie #TAROM sau Call-Center-ul. Perioada de călătorie este până la 31 octombrie.
Vă așteptăm cu drag!”, au scris reprezentanții companiei pe facebook-ul TAROM.
Totuși, mulți dintre oamenii care apreciază pagina TAROM au acuzat compania de sexism.
”Vedeți, băi Tarom, de-asta va mănâncă pe voi falimentul. Așteptați să călătorească doar 'familia' în care plătește doar bărbatul. Că și când femeia și copiii sunt de rangul doi. Ar trebui să și inventați o clasă sub-economică pentru ne-bărbați. Doar bărbații albi sau și imigranții? Doar etnicii români? Doar ortodocșii? Doar cu verighetă sau fără? Știți, statistic, cei mai mulți tradiționaliști trăiesc în sărăcie, deci nu merg cu avionul. Știți cine merge, totuși, cu avionul? Familiile moderne-părinți singuri, părinți divorțați, copii crescuți de frații mai mari, copii cu bunici ai căror părinți sunt plecați la muncă și alții asemenea. Aah, nu știați? Păi poate pentru că nu merg cu Tarom. De unde și securea falimentului”, a scris o utilizatoare în secțiunea de comentarii a postării.
”Întrebare, Tarom: de ce soțul plătește? Unul din membrii familiei, nu? Dacă vin cupluri care ies din tiparele standard, gen soție transgender (bărbat-spre-femeie) cu soție cisgender (femeie biologică). Întreb, că noi suntem un asemenea caz (eu și soția).
Edit: dacă ne prezentăm două femei la ghișeu și eu am actele vechi de bărbat, trebuie să va prezint și certificatul de căsătorie? Întreb serios. E deranjant modul vostru de exprimare”, a scris o altă femeie.