Marcel Vela, ANUNȚ despre traficul la frontiera cu Ungaria

marcela vela
marcela vela

Marcel Vela a anunțat când intră în vigoare noile reglementări de la traficul de la frontiera cu Ungaria, scrie realitateadearad.net. Ministrul Afacerilor interne a vizitat, vineri, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1, cu câteva zile înainte de relaxările ce intră în vigoare din 1 iunie.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Doar persoanele cu vedere de pilot pot observa ciocanul în imaginea de pe plajă! Sunt multe gunoaie aruncate

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ancuța Popoviciu șochează din nou! Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Numeroși cetățeni, adunați în Piața Marii Adunări Naționale, la evenimentele organizate de Ziua Europei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai multe evenimente din weekend deviază liniile 100, 203 și 205

Actual

Grindina
Cod galben de ploi, grindină și vijelii. Mai multe județe vor fi lovite de fenomene extreme în următoarele ore
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă alertă meteo de vreme severă. Astfel, de la ora 12.00 intră în vigoare un cod galben de ploi torențiale, vijelii şi grindină, în mai multe zone din ţară. Vremea se va răci inclusiv în Capitală.

Incendiu la o hala de termopane
Incendiu uriaș la o hală de termopane. A fost emis mesaj RO-Alert - VIDEO
Un incendiu a izbucnit, duminică dimineața, la o hală de termopane din Salcea.

Coalitia PSD-PNL
Coaliția se clatină: semnalul dat de un lider PNL. Liberalii sunt gata să bată palma cu USR
Coaliția PSD PNL dă semne că se clatină și liberalii au pregătit planul B.

Florin Piersic
Noi vești foarte bune despre evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic: E spre bine
Florin Piersic a început de ieri recuperarea după problemele de sănătate pe care le-a avut și starea sa este "spre bine", conform unor surse citate de Realitatea PLUS.

Politică

Marcel Ciolacu: Până în acest moment, la bugetul statului din aşa-zisa evaziune fiscală depistată n-am încasat nimic
Marcel Ciolacu: Până în acest moment, la bugetul statului din aşa-zisa evaziune fiscală depistată n-am încasat nimic. Stăm în procese de 7-8 ani de zile
Premierul Marcel Ciolacu a dezbătut subiectul noilor reglementări privind evaziunea fiscală. Primul ministru a explicat faptul că măsurile au fost luate în condiţiile în care, de ani de zile, evaziunea fiscală depistată nu s-a finalizat cu plata banilor către bugetul de stat. De asemenea, oficialul român a spus că noile reglementări reprezintă „o soluţie intermediară” al cărei scop este colectarea de bani la buget. 

Kelemen Hunor: Eu cred că ceea ce am câştigat în 2020 putem câştiga şi în 2024
Kelemen Hunor: Eu cred că ceea ce am câştigat în 2020 putem câştiga şi în 2024
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, sâmbătă, după inaugurarea lucrărilor de modernizare a Colegiului Naţional de Artă Târgu Mureş, că Uniunea poate câştiga la alegerile locale din acest an cel puţin acelaşi număr de primari ca la scrutinul din anul 2020.

Răspunsul dat de Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la prezidențiale
Răspunsul dat de Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la prezidențiale: „Întrebarea e dacă ţara este pregătită”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, consideră că "oferta politică actuală nu e foarte convingătoare" pentru mulţi români şi că simte în publicul din ţară şi din diaspora "dorinţa unei schimbări profunde". 

Rareș Bogdan: PNL este partidul care poate schimba comunitățile locale și județene. Ținta noastră este să rămânem la guvernare
Rareș Bogdan: PNL este partidul care poate schimba comunitățile locale și județene. Ținta noastră este să rămânem la guvernare
Rareș Bogdan a fost prezent la ceremonia de lansare a candidaților PNL Vrancea, ocazie cu care a ținut un discurs. În cadrul acestuia, reprezentantul României în Parlamentul European a punctat realizările echipei liberale în acest județ și a amintit principalele direcții ale PNL în cadrul campaniei electorale.

Social

 Compania Naţională de Investiţii Rutiere are primul buget aprobat
Compania Naţională de Investiţii Rutiere are primul buget aprobat și estimează un profit brut de aproape 11 milioane de lei în 2024
Conducerea executivă a Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR) a aprobat, la un an de la operaţionalizarea acesteia, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2024, în valoare de 34,247 milioane de lei, printr-un ordin comun al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), Ministerului Finanţelor (MF) şi Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS).

Trei persoane, rănite într-un accident produs la Petroşani. Foto: Agerpres
Trei persoane, rănite într-un accident produs la Petroşani. Circulaţia rutieră a fost deviată pe parcursul intervenţiei
Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, sâmbătă seară, în municipiul Petroşani.

Cum poți scăpa de insectele lipite pe parbriz și capotă
Cum poți scăpa de insectele lipite pe parbriz și capotă fără să te alegi cu mașina zgâriată
Odată cu venirea sezonului cald, șoferii și motocicliștii se confruntă cu un nou set de provocări în drumurile lor, printre care și problema insectelor lipite pe parbriz și capotă. În timp, aceste insecte aderente pot fi dificil de înlăturat, dar nu este nevoie să vă lăsați descurajat.

Au început să curgă dosarele penale pentru pomană electorală
Au început să curgă dosarele penale pentru pomană electorală. Unde au încercat candidații să cumpere votul oamenilor cu făină și mălai
Odată cu startul campaniei electorale apar și dosarele penale pentru coruperea alegătorilor.

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13-19 mai. Zodiile care riscă să se despartă, tensiunile sunt la cote înalte
Horoscopul dragostei pentru săptămâna viitoare, 13-19 mai 2024, ne oferă perspective diferite în funcție de fiecare zodie, subliniind aspectele esențiale care vor defini relațiile romantice și provocările la care ar trebui să fie atenți fiecare semn zodiacal.

Accident grav
Accident grav la Târgu Frumos: O mașină a fost lovită de tren. Șoferul a scăpat miraculos cu doar câteva răni ușoare
Un accident între un tren şi un autoturism s-a produs duminică dimineaţă, la Târgu Frumos, în judeţul Iaşi. Şoferul autoturismului a fost rănit uşor, însă a refuzat transportul la spital.

Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet: Pilda șoimilor
Pastila pentru suflet: Pilda șoimilor

Ion Tiriac
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!”. Cum se împarte averea
Ion Țiriac este al doilea cel mai bogat român, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari, aproximativ 10 miliarde de lei.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus