L-au trimis acasă de la serviciu, pentru că era în pantaloni scurţi. Cum s-a întors la muncă - FOTO

Wednesday, 21 June 2017, 15:12, Sursă: REALITATEA.NET

Un tânăr de 20 de ani care lucrează la un call-center din Marea Britanie face tot internetul să râdă, după ce a fost trimis acasă de la muncă pentru că purta pantaloni scurţi, iar el a ales o ţinută nebună, din garderoba mamei sale. 

Joey Barge e afectat, ca o mare parte din locuitorii Marii Britanii, de valul de caniculă. Tânărul a decis, în ciuda codului vestimentar de la locul său de muncă, să poarte pantaloni scurţi, pentru că şi colegele sale purtau rochii şi topuri decoltate.

N-a reuşit, însă, decât să fie trimis acasă de la muncă, cu indicaţia de a purta ceva potrivit pentru birou, dar şi pentru temperaturile de aproximativ 30 de grade Celsius.

Aşa că Joey a mers acasă şi a căutat în garderoba mamei sale o rochie şi a mers aşa îmbrăcat la muncă, pentru că s-a gândit că i se va permite şi lui ce se permite colegelor sale sau că va fi trimis înapoi acasă, scrie The Mirror.

A urmat un email, în care compania la care Joey lucrează a explicat că, din pricina caniculei, a decis să permită bărbaţilor din companie să poarte pantaloni trei sferturi.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage