Maria Grapini reclamă "trădare de ţară de la cel mai înalt nivel" după raportul MCV

Wednesday, 23 October 2019, 16:47, Sursă: REALITATEA.NET

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a reacţionat, miercuri, după publicarea raportului MCV pentru România şi a acuzat că acest document este "dovada vie" că ţara noastră a fost ţinta unei "trădări de la cel mai înalt nivel".

"Politică externă o pot face doar patrioţii! Raportul MCV este o dovadă vie că România a 'beneficiat' de trădare de ţară de la cel mai înalt nivel – de la cei care au fost aleşi de către români pentru a le apăra drepturile de cetăţeni europeni, dar şi pentru respectarea statului independent şi suveran, România! Mă întreabă mulţi de ce aceste cozi de topor sunt mai credibile la instituţiile europene decât patrioţii români, care aduc argumente pentru combaterea minciunilor aserviţilor. Răspund, cu demnitate şi curaj: pentru că reprezentanţii de vârf ai instituţiilor europene sunt din Vest şi doresc să obţină pentru ţările lor, pe nimic, ce se mai poate din România, căci mai avem încă ce oferi!

Partea cea mai odioasă, mincinoasă din Raport a fost scrisă la Bucureşti! Atacul din Raport la Curtea Constituţională este un atac la statul de drept şi la suveranitatea naţională! Acest atac este alimentat chiar de către preşedintele României, care a refuzat sistematic punerea în aplicare a hotărârilor Curţii Constituţionale.

PATRIOTISMUL trebuie să fie primul criteriu după care alegem politicienii care să ne reprezinte!”, a spus Maria Grapini.