"Din cer vor porni uragane de foc spre Pământ". MESAJUL DE AVERTIZARE A LUI IISUS prin PADRE PIO

Wednesday, 07 May 2014, 13:25, Sursă: REALITATEA.NET

Padre Pio este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți creștini ai secolului XX, atât datorită stigmatelor cât și datorită anumitor minuni cum ar fi levitația, despre care se spune că le-ar fi experimentat. A fost un preot și călugăr capucin al Italiei venerat și considerat sfânt în biserica catolică.

În timpul vieții sale a înfăptuit numeroase minuni și chiar i-a apărut Iisus, care i-a lăsat următorul mesaj pentru omenire, scrie efemeride.ro.

"La această venire a mea, în timpul pedepselor îngrozitoare, voi fi totuși îndurător cu toți cei care îți pun speranța în mine și au încredere în cuvintele mele. De asemenea, cei aleși nu au de ce să se teamă căci, aşa cum le-am promis, vor fi salvați la timp: eu, când mă voi înălța de pe Pământ, îi voi ridica pe toți cei mântuiți la mine. Cei aleşi sunt toţi pământenii care în vieţile anterioare au ales să lupte până la moarte pentru adevăr.

Prin jertfa lor (moartea de martir) ei şi-au demonstrat devoțiunea supremă faţă de creator şi au primit drept răsplată mântuirea, graţia divină. Ca și mine, acești apostoli și ucenici sunt reveniți din lumile divine în trup pe Terra. Ei vor fi răsplătiți în văzduh imediat după ce mă voi înălța din nou la cer, în noul Ierusalim ceresc.

Cataclismul va începe iarna, într-o noapte friguroasă. Vântul va vui tare; după un timp, se vor auzi tunete puternice. Atunci să închideți ușile și ferestrele pe cât posibil să nu intre deloc aer din exterior, căci vântul va aduce gaze otrăvitoare, ce se vor împrăştia pe toată suprafaţa planetei. Începeți de pe acum pregătirile, căci încăperea în care veţi locui trebuie bine izolată! Geamurile vor fi astupate cu pături, spre a nu lăsa loc luminii (radiațiilor) din exterior să pătrundă. Veţi întrerupe curentul, veţi închide apa şi gazele.

Din cer vor porni uragane de foc spre Pământ şi se vor extinde. Furtuna, ploaia, tunetele, fulgerele se vor intercala succesiv. Ploaia de foc va fi permanentă. Această pedeapsă teribilă nu se poate compara cu nici una din cele trimise de Dumnezeu de la facerea lumii. Teribila încercare va dura 72 de ore, adică 3 zile şi 3 nopţi, timp în care va pieri cel puţin o treime din populaţia globului, aşadar vor muri mai mulţi oameni decât în cele două războaie mondiale la un loc.

Nu părăsiți locuința și nu vorbiți decât cu cei ai casei, căci demonii vor imita glasurile celor dragi, spre a vă ispiti să le deschideţi ori să ieşiţi afară. nu priviți deloc afară în timpul zguduirii pământului! Acolo va fi mânia lui Dumnezeu, pe care El nu doreşte s-o vedeţi, căci v-ar apuca tremuratul şi v-ar umple groază. Cine se va uita din curiozitate pe geam, va muri.  Îngenunchiaţi în fata crucifixului şi regretaţi-vă sincer păcatele!

Rugaţi-vă! Rugaţi-vă! Rugaţi-vă!
În primele două zile de întuneric, satana şi diavolii lui vor chinui amarnic pe cei care nu s-au adăpostit.  Cel care suferă şi moare nevinovat, dacă nu a acceptat semnul fiarei devine martir şi urcă în Rai, în Noul Ierusalim Ceresc.  În a treia noapte, cutremurul şi focul se vor opri treptat, ziua următoare va apare Soarele". 

Citeşte tot mesajul pe efemeride.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE