Denisa Manelista a murit. Cântăreaţa Denisa Emilia Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, a declarat, pentru Mediafax, Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov.
Cântăreața Denisa Manelista a dat o țară întreagă peste cap. S-a aflat că aceasta suferă de aceeași boală de care a murit și Ileana Ciuculete.
În urmă cu câteva luni de zile, artista a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj cutremurător despre moarte.
“Viața o primim fără să o cerem și ne este luată fără să fim întrebați.“ a scris Denisa Răducu pe una dintre imaginile postate.
Se pare că aceasta se gândea la rostul vieții, la moarte și la cum vine ea într-un mod suprizător.
Denisa Manelista. Ce spunea artista despre boala ei:
„Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.
Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist”, declara Denisa pentru „Acces Direct”.
Denisa Manelista a murit la vârsta de 27 de ani, după lupta cu o boală cruntă și nemiloasă care a măcinat-o într-o scurtă perioadă de timp.
Denisa Manelista va fi înmormântată la Vâlcea, orașul ei natal. Cântăreața își va dormi somnul de veci într-un micuț cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava, unde, de altfel întreaga familie a Denisei este înmormântată.
Autopsia Denisei Manelista a scos la iveală detalii șocante. Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a declarat jurnalista Mara Bănică.
Denisa Manelista a murit în această dimineață, potrivit unor surse. Informația nu a fost confirmată până acum de niciun membru al familiei, însă cântăreața Minodora, o apropiată a Denisei Răducu și singura sursă din anturajul artistei care a vorbit despre starea ei de sănătate și a ținut legătura cu aceasta a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina ei de Facebook.
Vestea că interpreta suferea de aceeași boală cu cea a Ilenei Ciuculete, ciroză hepatică, a șocat pe toată lumea. Singurul artist care știa prin ce trece cântăreața a fost Nicolae Guță, care a fost dărâmat de vestea că Denisa Manelista, pe numele real Denisa Emilia Raducu, este bolnavă.
În ultima perioadă, tânăra a stat mai mult internată, iar starea sa se degrada de la o zi la alta, spre disperarea celor apropiați.
Nu ştiu nimic, totul ce s-a făcut s-a făcut cu acordul Denisei. Eu nu sunt de acord cu naturistele. Sunt de acord cu naturistele date de un medic. Îi dădeau 70 sau 60 de pastile pe zi pe un serveţel. La un moment dat sunt prea multe aceste pastile. 20 odată, 20 odată. Mă aşteptam să facă şoc. La un moment dat… mă abţin foarte tare. O speriem pe Denisa cu astea”, a spus Elena Dovleac la „Acces Direct”.
Femeia a vorbit și despre primele semne ale bolii de care suferă Denisa Manelista.
„Într-o vineri seară m-a sunat sora mea şi mi-a spus Denisa că are o răceală şi oboseşte foarte tare. M-am gândit apoi la TBC. A mers apoi la doctor. A mers pentru un control la plămâni. Nu a avut nimic acolo. Acum, sinceră să fiu nu ştiu… Înainte de 7 martie m-a sunat că avea cântări doar sâmbăta si duminică.
M-a sunat şi mi-a spus că s-a trezit cu un junghi. Ea drăguţa ce a făcut. A luat calmante foarte tare. Răceala aceea de vreo două trei săptămâni în care a luat pastile la greu, adică antibiotice”, a explicat Elena Dovleac, mătușa Denisei Manelista.
Denisa s-a născut pe 13 decembrie 1989 la Drăgășani, județul Vâlcea și a crescut într-o familie de muzicanți din tată-n fiu, așa că muzica a făcut parte din viața ei încă din primii ani de viață, conform Libertatea.
Denisa Manelista. Cântăreaţa Denisa Emilia Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, a declarat, pentru Mediafax, Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov.
Denisa Manelista. Ce spunea artista despre boala ei:
„Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.
Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist”, declara Denisa pentru „Acces Direct”.
Denisa Manelista. Ce este carcinomul hepatocelular, boala cruntă care a omorât-o pe Denisa Manelista. Primele simptome
Denisa Manelista. Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov, a declarat că la domiciliul căntăreţei a fost chemată ambulanţa în jurul orei 04.00, pacienta fiind găsită în stop cardio-respirator.
Prima ambulanţă a ajuns la aproximativ cinci minute de la efectuarea apelului, la solicitare răspunzând două ambulanţe, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, potrivit sursei citate.
Cântăreaţa Minodora Mihon a transmis pe contul său oficial de Facebook un mesaj de condoleanţe pentru familia Denisei Răducu.„Ce gol imens şi ce tristeţe am în suflet... Să te odhneşti în pace... Sincere condoleanţe familiei”, a scris aceasta.
Denisa Manelista. Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular.
Denisa Manelista. Totul despre boala de care suferea Denisa Răducu
A murit Denisa Manelista. Cazul Denisei Manelista a adus in atentia romanilor o boala extrem de periculoasa, deseori fatala, care din pacate nu prezinta simptome alarmante in primele stadii.
Denisa Manelista. Solista a murit, după o luptă cu cancerul.
Denisa Manelista. Denisa suferea de cancer hepatic, in stadiul patru, afectiune care isi face simtita prezenta in organism in urmatoarele moduri:
-pierderea in greutate este primul semnal de alarma
-starea persistenta de greata si vomitatul frecvent
-organismul este extrem de slabit si senzatia continua de oboseala se instaleaza in corp
-febra este de asemenea un simptom obisnuit al acestei afectiuni
-durerile acute in partea de jos a abdomenului si aproape de umarul drept sunt de asemenea prezente in acest stadiu
-ficatul este marit si ai impresia ca un bolovan mare este prins in partea dreapta a coastelor
-splina este si ea marita si apasa in partea stanga a coastelor
-umflaturile in diferse parti ale abdomenului sunt de asemenea simptome obisnuite.
Denisa Manelista. Cântăreața se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat și din păcate, a murit. Denisa Manelista. Blonda a făcut tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, dar nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava. Denisa Manelista.
Denisa Manelista a murit. Medicii nu mai aveau ce să facă
Denisa Manelista. Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Denisa Manelista Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care o tin sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante. Fata apreciata in lumea muzicii lautaresti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.
Denisa Manelista. Cornel Galeş, gest impresionant pentru Denisa Manelista. "Să te ferescă Dumnezeu de aşa ceva"
Denisa Manelista. Voia să se întoarcă acasă
Denisa Manelista. Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital. Se pare ca acolo ea se simtea in siguranta, dar si mult mai linistita.
Denisa Manelista. “Cantareara ar fi acuzat dureri mari si ii era si foarte rau! Nu mai putea sa inghita nici medicamentele date de doctori si, din acest motiv, a fost chemata o ambulanta acasa! La fata locului, cadrele specializate i-au facut cateva investigatii elementare si i-ar fi dat un calmant! Fata si-a revenit, insa in continuare situatia ei este incerta”, au dezvaluit apropiati ai frumoasei artiste in momentele in care Denisa era internata in spital.
"Denisa Manelista” a murit! Veste cumplită pentru toți fanii Denisei Răducu. Cântăreața de manele a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune.
Denisa Manelista. Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Manelista. Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi s-a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.
"Denisa Manelista” a murit! Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care o tin sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante. Fata apreciata in lumea muzicii lautarsti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.
Denisa Manelista. Gestul impresionat făcut de un tânăr pentru Denisa Manelista
Denisa Manelista. Ce spunea artista despre boala ei
"Denisa Manelista” a murit! „Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.
Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist”, declara Denisa pentru „Acces Direct”.
Denisa Manelista Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular.
Denisa Manelista Cântăreaţa Denisa Manelista a murit, după o luptă cu cancerul. Denisa suferea de cancer hepatic, in stadiul patru, afectiune care isi face simtita prezenta in organism in urmatoarele moduri:
-pierderea in greutate este primul semnal de alarma
-starea persistenta de greata si vomitatul frecvent
-organismul este extrem de slabit si senzatia continua de oboseala se instaleaza in corp
-febra este de asemenea un simptom obisnuit al acestei afectiuni
-durerile acute in partea de jos a abdomenului si aproape de umarul drept sunt de asemenea prezente in acest stadiu
-ficatul este marit si ai impresia ca un bolovan mare este prins in partea dreapta a coastelor
-splina este si ea marita si apasa in partea stanga a coastelor
-umflaturile in diferse parti ale abdomenului sunt de asemenea simptome obisnuite.
Denisa Manelista. A murit Denisa Manelista. Cântăreaţa avea doar 27 de ani
Denisa Manelista Carcinomul hepatocelular reprezintă a treia cauză de mortalitate prin cancer din lume. Infecţiile cu virusurile hepatice B şi C constituie cauza cea mai frecventă a afecţiunilor hepatice ce predispun la carcinomul hepatocelular.
Purtătorii cronici de virus hepatic B prezintă un risc de o sută de ori mai mare de a dezvolta carcinomul hepatocelular decât persoanele sănătoase. În cazul celor care au instalată deja ciroza hepatică, riscul de a dezvolta boala este mai mare, fiind corelat şi cu încărcătura virală.
Denisa Manelista În ţările occidentale, infecţia cu virus hepatic C este cel mai frecvent factor de risc. 20-30% dintre pacienţii cu hepatită cronică C fac ciroză, la care apariţia carcinomului hepatocelular are o incidenţă de 3-5%. Când abuzul de alcool se suprapune peste hepatita cronică C, creşte incidenţa apariţiei carcinomului hepatocelular.
În cazul pacienţilor care nu prezintă hepatită virală cronică cu virus B sau C, factorii de risc pentru carcinomul hepatocelular includ vârsta, sexul masculin, sindromul metabolic, evident corelat cu obezitatea şi diabetul.
De asemenea, boala trebuie suspectată la persoanele cu boală hepatică cronică şi decompensare neaşteptată. Apariţia afecţiunii poate să rămână asimptomatică mai mult timp. Simptomele de afectare hepatică sunt durere în hipocondrul drept (la nivelul ficatului), icterul, ascita, hemoragia, tromboza venei porte sau encefalopatia.
Toţi pacienţii cu hepatită virală cronică B şi C trebuie supravegheaţi, supuşi unui screening, care ameliorează supravieţuirea acestor bolnavi, diagnosticarea precoce a carcinomului, iar accesul la tratament este mai bun.
Denisa Manelista Confirmarea de malignităţi pe un ficat cirotic se realizează prin ecografie, tomografie şi rezonanţă magnetică, fără a mai fi necesară biopsia hepatică.
Denisa Manelista. Ca opţiuni terapeutice se recomandă intervenţia chirurgicală cu scopul eliminării locale a tumorii. Chimioembolizarea şi chimioterapia orală au drept scop prelungirea supravieţuirii, dar fără scop curativ. Tratamentul chirurgical are cel mai mare succes după rezecţia sau transplantul cu scop curativ.
În ultima perioadă, la nivelul cabinetelor de medicină de familie, tot mai mulţi pacienţi sunt depistaţi cu boală hepatică cronică în stadiu incipient, ceea ce permite prevenirea carcinomului hepatocelular. Diagnosticarea precoce a bolii oferă o sursă de vindecare, în timp ce tratamentul pentru boala avansată este extrem de limitat. Efectuarea ecografiei la interval de şase luni la grupurile cu risc este un instrument de primă linie pentru carcinomul hepatocelular.
Denisa Manelista Studii medicale au arătat eficacicatea prevenirii apariţiei carcinomului hepatocelular prin vaccinarea pentru hepatita B, atât la adulţi, cât şi la nou-născuţi. Aceleaşi rezultate au fost raportate şi după tratament antiviral pentru virusul hepatic C.