Cuc îi răspunde în aceeași notă jignitoare lui Ponta: “Guralivul-Trădător Dottore”

Thursday, 17 October 2019, 15:57, Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul Transporturilor - Răzvan Cuc îi răspunde lui Victor Ponta după ce acesta l-a făcut șarlatan, mincinos tupeist și ineficient.

“Guralivul-Trădător Dottore” încearcă să facă aceleași diversiuni ieftine!!!!

“Incompetența, frica și necunoașterea îl aduc iarăși în prim-plan pe fostul Prim-Ministru. Am văzut cât de mult se pricepe la construcția de autostrăzi, alea inaugurate în campanie electorală care s-au surpat!”

Celebrul de acum “Dottore” în drept încearcă diversiuni ieftine sau securiste ieșind la rampă să ne vorbescă despre autostrăzi. Păi tocmai el s-a angajat să nu mai candideze în 2016, dacă nu termină autostrada Comarnic-Brașov. Unde îl găsim acum? În Parlament. A uitat, desigur, că s-a dus cu surle și trâmbițe să inaugureze, în plină campanie electorală, o autostradă care s-a surpat. Știu că e supărat că eu stau mereu pe șantier. Am muncit și am lansat proiecte majore de infrastructură de peste 10 miliarde.

Când a afirmat despre cei care au trecut pe la Ministerul Transprorturilor s-a numărat și pe el? Aș fi tare curios să știu cum s-ar autoevalua? Nu e nevoie să-mi răspundă că știu sigur că aș avea o surpriză. Diferența e simplă. Eu am stat pe șantiere, el a stat prin vie sau crame. E clar că cel care face scenete e el. Numai că, domnule Ponta, eu nu uit așa repede.

Domnule Ponta nu mai încercați să fiți jucător, pentru că sunteți trisor și se prinde lumea repede. Cel mai bine ar fi să rămâneți cu ce știti cel mai bine. Cu trădarea și minciuna!!! Puteați face ceva pentru infrastructura din România și pentru români.

Nu vă bucurați prea tare că sunteți la vreo masă de negociere.

Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu ....Monta!!!", scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

Victor Ponta a postat un video de la șantierul Autostrăzii Sebeș - Turda și spune că ministrul Transporturilor - Răzvan Cuc ”a organizat din nou o sceneta ridicolă - marca înregistrată CUC!”

”Santierul Autostrazii Sebes - Turda / Cuc a organizat din nou o sceneta ridicola - marca inregistrata CUC !

In 30 de ani am avut foarte putini oameni cu adevarat capabili in fruntea Ministerului Transporturilor ( si rezultatul se vede) - este clar insa ca Razvan Cuc este cel mai sarlatan, mincinos , tupeist si ineficient dintre toti!”, a scris pe Facebook Victor Ponta.