COVID-19 în România. Trei județe peste pragul de 6 infectări/mie, Bucureștiul se apropie de 5/mie. Într-o săptămână, numărul județelor "roșii" s-a dublat

Medicul Maria Niţescu de la Institutul Matei Balş: "Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, spital COVID de faza 1. Imaginea este preluata de pe pagina unei colege, Gabi Ciobanu asistent medical in spital!" a scris medicul pe o rețea de socializare.  Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că în spitalele care internează pacienţi cu coronavirus în Bucureşti nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.
Medicul Maria Niţescu de la Institutul Matei Balş: "Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, spital COVID de faza 1. Imaginea este preluata de pe pagina unei colege, Gabi Ciobanu asistent medical in spital!" a scris medicul pe o rețea de socializare. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că în spitalele care internează pacienţi cu coronavirus în Bucureşti nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.

Timiș a devenit duminică al treilea județ unde rata de infectare a trecut de pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, după Sălaj și Cluj. Bucureștiul se apropie de o incidență cumulată de 5/mie, în creștere față de raportatea sâmbătă.