Alimentele care îţi fac burtă. Cei mai mari inamici ai siluetei

Thursday, 03 May 2018, 10:44, Sursă: REALITATEA.NET

Alimente care îţi fac burtă. Dacă ai decis să ai un abdomen de invidiat, atunci probabil te duci la sală deja sau ții dietă. Totuși, indiferent de exercițiile fizice pe care le faci și de dieta pe care o ții, trebuie să știi să există unele alimente care îți fac burtă. Dacă ai adoptat deja un stil de viață sănătos și nu vezi niciun rezultat, înseamnă că tocmai aceste alimente te împiedică să ai un abdoment plat.

Alimentele care îţi fac burtă. Ești curioasă despre ce este vorba? Vezi mai jos care sunt alimentele care îți fac burtă și evită-le!

Alimentele care îţi fac burtă. Brânză

Un studiu publicat în American Journal of Clinical Nutrition a arătat că dietele bogate în trigliceride, care se găsesc în produsele lactate, te împiedică să slăbești. Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să eviți toate produsele lactate, ci doar unele. Cașcavalul în special este bogat în calorii și grăsimi saturate. Dacă vrei să ai o talie subțire, stai departe de aceste brânzeturi procesate și optează pentru brânza slabă și proaspătă de vaci, care este mult mai sănătoasă.

Alimentele care îţi fac burtă. Băuturi carbogazoase

Băuturile cu acid conțin zaharuri artificiale și sunt bogate în sirop de porumb cu fructoză. Potrivit unui studiu publicat în Journal of Nutrition, consumul excesiv de fructoză crește cantitatea de grăsime din zona abdomenului. Nici măcar băuturile fără zahăr nu te vor ajuta să scapi de colăcei. Elimină de tot aceste băuturi din dieta ta și încearcă apa cu aromă de fructe în schimb. Aceasta te ajută să fii hidratată și nu te îngrașă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE