MENIU

Vremea astăzi, 30 octombrie. Temperaturi de vară în toată țara

Sursa foto: Pixabay

Astăzi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice.

În interiorul arcului carpatic temporar va fi ceață și izolat burnița. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în est, sud-est și la munte, unde va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 grade în Transilvania și 25 de grade în Oltenia.

În Capitală, vremea va fi frumoasa și mult mai caldă decât în mod normal la aceasta dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

La munte, va ploua slab în Carpaţii Orientali, iar noaptea și în estul Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile vor marca o scădere ușoară față de ieri în masivele nordice și sudice. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni va fi ceață. 

Mai multe articole despre:
vremea 30 octombrie meteo