MENIU

Vreme anormal de caldă, cu temperaturi de 27 de grade Celsius. Când vine frigul - explicațiile directorului executiv al ANM

Octombrie

Sfârșitul de octombrie vine cu temperaturi de vară în mare parte din țară. Meteorologii anunță că vor fi chiar și 27 de grade Celsius în unele zone. Vremea se va răci ușor spre finalul săptămânii. 

"Traversăm o perioadă cu temperaturi mult mai ridicate decât ar fi firescul perioadei din an.

În partea de sud a țării, ca și în regiunile vestice, urmând să se înregistreze după-amiază între 24 și 26 de grade, 27-28 de grade chiar de așteptat mâine în partea de sud a Munteniei și în Dobrogea continentală, inclusiv în zona Capitalei.

Și temperaturile din cursul nopților au mai crescut. Se situează în urmtatoarele două nopți între 5 și 14 grade. În a două parte a săptămânii, temperaturilor vor mai scădea, dar vor continuă să se menține peste media climatologică pentru că normal, în această periodă ar trebui să avem maxime între 8 și 16 grade. Deci (vom avea - n.r.) o vreme caldă și în general frumoasă", a declarat Florinela Georgescu, director executiv ANM, la Realitatea PLUS.