MENIU

VOR SUSPENDAREA - Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost somat, prin adresa unui executor judecătoresc, să pună în aplicare hotărârea prin care Curtea de Apel Galaţi a decis suspendarea validării examenului de titularizare.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost somat, prin adresa unui executor judecătoresc, să pună în aplicare hotărârea prin care Curtea de Apel Galaţi a decis suspendarea validării examenului de titularizare

Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost somat, prin adresa unui executor judecătoresc, să pună în aplicare hotărârea prin care Curtea de Apel Galaţi a decis suspendarea validării examenului de titularizare. Decizia instanţei a fost obţinută în favoarea absolvenţilor de la Universitatea "Spiru Haret" care au fost excluşi de la titularizare. Inspectorul general Iordache Bostan spune că zilele acestea instituţia va face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Bostan speră ca inspectoratul să obţină o decizie favorabilă pentru că altfel ar putea fi dat în judecată de candidaţii care au fost declaraţi admişi la examenul de titularizare susţinut în cursul acestui an.
Mai multe articole despre:
null