MENIU

Videanu l-a sunat pe Hrebenciuc, în noaptea alegerilor, să-i anunţe victoria lui Băsescu

Adriean Videanu
Videanu l-a sunat pe Hrebenciuc pentru a-i anunţa victoria lui Băsescu

Bucurie mare la sediul de campanie PD-L după terminarea numărătorii paralele. Un film postat pe YouTube ni-l arată pe vicepreşedintele democrat-liberalilor, Adriean Videanu, la sediul de campanie al PD-L, cum îl sună pe Viorel Hrebenciuc pentru a-i comunica victoria lui Traian Băsescu.

Din imaginile unui filmuleţ postat pe YouTube reiese că prim-vicepreşedintele democrat-liberal, Adriean Videanu, îl sună pe Viorel Hrebenciuc pentru a-i anunţa victoria lui Traian Băsescu în cursa prezidenţială, în noaptea alegerilor, de la sediul de campanie al PD-L.

Urmăriţi discuţia telefonică:

\"Staţi, mă, cine-l sună pe Hrebenciuc? Să vină aici!... Băi, Viorică, nu mai număra, mă! Vino-ncoace, uite sunt cu colegii de la mass-media, îţi dăm datele noi! Pe cuvânt de onoare ţi le dăm! Zău! Pe cuvântul meu de onoare, păi sunt aici cu 20 de oameni, mă Viorică, mă. Tot, tot, tot, numai 76 de secţii din diaspora, recunosc, nu le am, dar alea ne mai aduc vreo 50.000 de voturi. PSD-ul se compară cu PD-L-ul?! Viorică, hai că de fiecare dată ne-aţi aburit, că faceţi numărătoare paralelă\".

De altfel, cei doi lideri s-au tachinat toată seara. De fiecare dată când aparea la televizor şi anunţa rezultatul numărătorii paralele, Videanu întreba \"unde e Hrebenciuc? Vreau să intru in direct cu el!\". La rândul său, Hrebenciuc îl critica pe Videanu la televizor pentru rapiditatea cu care a numărat voturile din teritoriu.