MENIU

Universitatea Craiova - Florin Costea, trimis la echipa a doua din cauza fratelui său

Foto: NewsIn

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, nu va face deplasarea pentru meciul cu FC Braşov din cauza unei accidentări. Se pare însă că adevăratul motiv al absenţei lui Costea este acela că jucătorul ar fi fost trimis la echipa a doua, din cauza unor divergenţe cu membrii staff-ului tehnic, legate de faptul că fratele său, Mihai, nu a mai fost folosit în ultima vreme.

Potrivit oficialilor clubului, el a suferit o întindere musculară şi ar putea rata chiar şi jocul cu Gloria Bistriţa, din etapa a 5-a. "Florin Costea a suferit o întindere la antrenamentul desfăşurat miercuri dimineaţă şi are nevoie de un repaus de şapte zile. Astfel, el nu va face deplasare pentru meciul cu FC Braşov şi devine incert şi pentru partida cu Gloria Bistriţa", a declarat, pentru NewsIn, directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu.

În schimb, potrivit unor surse, accidentarea este doar un pretext invocat de oficialii olteni, iar Florin Costea a fost trimis la echipa a doua pentru că a avut mai multe contre cu staff-ul tehnic, supărat din cauza faptului că fratele să nu a jucat în ultima vreme.

Mihai Costea nu a fost nici măcar rezervă la meciul Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 3-a, în timp ce în runda a doua a jucat doar 78 de minute cu Gaz Metan. Singurul meci în care Mihai a fost integralist a fost derby-ul cu Dinamo, din etapa de debut.

Meciul FC Braşov-Universitatea Craiova, din etapa a 4-a a Ligii I, se va juca vineri, de la ora 18.00.