MENIU

Un poliţist din Ploieşti implicat într-un accident uşor a refuzat să se supună etilotestului

Foto: 6am.ro

Un poliţist din Ploieşti a reuşit performanţa de a intra cu maşina personală într-o maşină de poliţie. Când a fost luat la întrebări de agenţii de la circulaţie, poliţistul a fluturat legitimaţia şi i-a ameninţat pe colegii de la rutieră. Aceştia nu l-au luat în serios şi l-au condus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Poliţistul era împreună cu doi colegi în maşina personală şi se afla în timpul liber. "Nu avea viteză mare. Ne-a depăşit ajungând în dreptul nostru şi ne-au acroşat cu maşina lor. În prima fază n-au vrut să oprească, a trebuit să mergem dupa ei câteva sute de metri", a declarat poliţistul comunitar.

Odată oprit, poliţistul a scos legitimaţia şi i-a ameninţat pe colegii săi. Pentru că a refuzat să sufle în fiolă, agentul a fost dus la spital pentru recoltare de probe. "Poliţistul se afla în timpul liber şi se deplasa cu maşina personală. În urma evenimentului rutier i-au fost recoltate probe de sânge, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora saă se ia măsurile legale care se vor impune", a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, agentul Raluca Brezeanu.

Omul legii s-a ales cu permisul suspendat, iar dacă probele biologice vor dovedi că băuse se va alege cu dosar penal.