MENIU

Un băieţel american îşi vinde jucăriile pentru a-şi ajuta tatăl şomer

Foto: Realitatea TV
Zack a ajuns la concluzia că poate avea şi el o contribuţie la bugetul familiei

Uneori, copii spun lucruri trăsnite. Alteori le şi fac. Se întâmplă însă ca, în vremuri de criză, copiii să sară în ajutorul familiei aflată în dificultate. Este şi cazul unui băieţel din statul american Ohio, care a devenit eroul unui reportaj transmis de canalul CNN, pentru că vrea să iasă din criză cu ajutorul jucăriilor.

Zack McGuire are doar 11 ani, dar nu i-a fost greu să descopere că tatăl său are probleme cu banii, mai ales după ce a rămas fără serviciu. Atunci Zack şi-a făcut repede socotelile şi a ajuns la concluzia că poate avea şi el o contribuţie la bugetul familiei. A decis să-şi vândă jucăriile!

Tatăl lui Zack este şomer din luna decembrie şi nu a reuşit încă să-şi găsească un alt loc de muncă. Promite însă că nu vrea să folosească banii strânşi de băiatul său pentru plata datoriilor.

Nu este pentru prima dată când Zach îi ajută pe cei aflaţi în nevoie. El a vândut Kool-Aid şi a strâns 400 de dolari pentru victimele uraganului Katrina, iar cu ceva timp înainte a oferit "Cocoa for California", în sprijinul celor afectaţi de incendiile de pădure.

Mai multe articole despre:
Ohio bani ajutor jucării vânzare criză