MENIU

Tema lunii mai: munca

Comunism pe burta goala
Comunism pe burta goală ne povesteşte despre cum se descurca românul pe vremea comunismului, în ciuda lispsurilor de tot felul. Tema lunii mai: munca.

La patru cincinale de la Revoluţie, postul captalist Realitatea TV lansează întrecerea socialistă de amintiri despre viaţa de zi cu zi a epocii de aur. Primul episod al campaniei Comunism pe burta goală ne povesteşte despre cum se descurca românul pe vremea comunismului, în ciuda lispsurilor de tot felul. Tema lunii mai: munca.

Din 30 mai până în decembrie, o dată pe lună, veţi fi părtaşi la o încercare de aducere aminte a ceea ce se întâmpla în perioada comunistă. Această încercare vine la 20 de ani de la evenimentele din 1989.

Pe această cale facem un apel tovarăşesc către toţi foştii şoimi ai patriei, pionieri de nadejde, UTC-işti ori oameni ai muncii să nu precupeţească nici un efort în lupta împotriva uitării.

Foştii tovarăşi, UTC-işti, pionieri ori şoimi ai patriei sunt îndemnaţi să împărtăşească pe acestă pagina de internet amintirile lor din comunism.
Mai multe articole despre:
null