MENIU

S-A FĂCUT RECEPŢIA - A patra oară e cu noroc! Municipalitatea timişoreană a decis, în cele din urmă, să recepţioneze lucrările de pe bulevardul Liviu Rebreanu.

In urma unei inspecţii care a avut loc în zonă, comisia de specialitate a stabilit că fisurile în asfalt nu mai există, iar gurile de canal sunt la acelaşi nivel cu şoseaua

In urma unei inspecţii care a avut loc în zonă, comisia de specialitate a stabilit că fisurile în asfalt nu mai există, iar gurile de canal sunt la acelaşi nivel cu şoseaua. Unii consilieri locali sunt sceptici în legătură cu decizia comisiei.Deşi lucrările de pe bulevardul Liviu Rebreanu au fost, în cele din urmă, recepţionate, timişorenii nu sunt foarte încântaţi de modul în care arată carosabilul. Unii consilieri locali sunt şi ei surprinşi de decizia municipalităţii. Şefii Direcţiei de Transporturi din Primăria Timişoara spun că deşi lucrările la bulevardul Liviu Rebreanu au primit girul administraţiei, constructorul are de plătit penalizări. Constructorul consideră însă că a încheiat lucrările la bulevard încă din 2008. . Costurile reabilitării se ridică la 18 milioane de lei.
Mai multe articole despre:
null