MENIU

Proiectorul care încape într-o palmă, prezentat în România - VEZI GALERIE FOTO

Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET

REALITATEA.NET a fost prezentă la lansarea oficială în România a mini-proiectorului Joybee GP1, bazat pe tehnologia LED.

Proiectorul Joybee cântăreşte 640 grame şi are dimensiuni de 136 x 120 x 54 mm. Proiectorul dispune de tehnologia de proiectare DLP
(Digital Light Processing) de la Texas Instruments'.

Imaginile, fişierele video şi audio, documentele electronice pot fi redate cu ajutorul interfeţei USB de care beneficiază BenQ Joybee GP1. Utilizatorul trebuie să conecteze un stick de memorie la portul USB al proiectorului Joybee GP1, iar filmele şi fotografiile vor rula automat, cu ajutorul cititorului USB. Astfel nu mai este necesară prezenţa unui notebook sau a unui PC care să intermedieze redarea prezentărilor sau a fişierelor video şi audio. De asemenea, mini-proiectorul poate fi conectat printr-un docking station şi la un dispozitiv mobil, de tipul unui MP3/MP4 player sau iPod.

Joybee GP1 este capabil să proiecteze imagini la o rezoluţie de 858 x 600, cu un contrast de 2000:1 şi cu o luminozitate de 100 ANSI lumeni, în timp ce imaginea proiecţiei poate avea o diagonală de până la 2 metri. În plus, noul proiector bazat pe tehnologia LED beneficiază de o durată de viaţă a lămpii de până la 20.000 de ore.

Mai mult, pentru conservarea mediului înconjurător, Joybee GP1 consumă o cantitate de energie redusă – 60 W în timpul proiectării şi 1 W în modul Standby.

Mini-proiectorul Joybee GP1 beneficiază de tehnologia BrilliantColor, ce potenţează luminozitatea culorilor intermediare cu până la 50% şi de funcţia Wall Color Correction. BenQ Joybee GP1 este dotat cu două difuzoare de 2 W, iar opţional, pentru utilizatorii iPhone şi iPod, dispozitivul oferă acestora şi un docking station pentru conectarea aparatelor la sistemul de proiectare.

Modelul BenQ Joybee GP1 va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii martie la preţul de vânzare de 1.995 lei (TVA inclus).

Mai multe articole despre:
proiector BenQ