MENIU

Ponta şi Lăzăroiu discută la IPP despre o confruntare Geoană-Băsescu

Traian Băsescu şi Mircea Geoană se pregătesc din nou de duel

Purtătorul de cuvânt al candidatului PSD Mircea Geoană, Victor Ponta şi consilierul prezidenţiabilului Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, se întâlnescu în această dimineaţă la sediul Institutului pentru Politici Publice pentru a negocia detaliile unei confruntări între cei pretendenţi la Cotroceni.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) ar urma astăzi să prezinte astăzi detalii despre dezbaterea care îi va opune pe Traian Băsescu şi Mircea Geoană. Până atunci, reprezentanţii celor doi candidaţi, Sebastian Lăzăroiu şi Victor Ponta, se întâlnescu la sediul instituţiei pentru a pune la punct data şi ora duelului.

Traian Băsescu i-a adresat sâmbătă o provocare lui Geoană. Să vină duminică la Palatul Parlamentului, pentru o înfruntare. Una din alte două-trei pe care le-ar dori şeful statului. Liderul PSD a declinat oferta şi a transmis prin intermediul lui Ponta că între cei doi candidaţi va mai exista probabil un singură dezbatere, agreată de ambele staff-uri şi care ar urma să se desfăşoare miercuri sau joi.

Mai multe articole despre:
null