MENIU

Ocazie unică! Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat

<p>Poate cauza aerul condiţionat o paralizie a feţei?</p>

Meteorologii au anunțat o vară caniculară, așa că este timpul potrivit să profiți de cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat de la eMAG dacă vrei să te ferești la vară de temperaturile uriașe.

Lista completă cu cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat de la eMAG o găsiți AICI.

În continuare am selectat cele mai interesante oferte de aparate de aer condiționat la prețuri foarte mici. Aparatele sunt resigilate și beneficiază de reduceri de până la 30% din preț.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - Heinner Inverter

Acest aparat de aer condiționat este la o reducere de 28% din preț. Aparatul are o capacitate de răcire de 24.000BTU,  face parte din clasa A de energie la încălzire și clasa energetică A+++ la răcire, fiind foarte economicos.

Are o putere consumată la răcire de 1660 W, iar la încălzire 1060W. În plus, aparatul de aer condiționat e dotat cu telecomandă, funcție de auto restart și Night Mode. Zgomotul produs este de 64 dB.

Prețul pentru acest aer condiționat este disponibil AICI.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - Daewoo Inverter

Acest aparat de aer condiționat beneficiază de o reducere de la eMAG de 23%, este resigilat și prezintă doar niște zgârieturi pe carcasă. Aerul de condiționat are o capacitate de răcire de 9.000 BTU și face parte din clasa energetică A+. Este dotat cu filtru de tip lavabil și are 3 trepte de ventilator.

Afișajul este de tip LED, iar puterea consumată la răcire este de 680 W. Aerul condiționat poate fi folosit și la încălzire, iar zgomotul generat ajunge până la 61 dB.

Prețul pentru acest aer condiționat este disponibil AICI.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - mobil Heinner

Aparatul de aer condiționat de la Heinner este mobil și beneficiază de o reducere de 23% din preț la eMAG. Aerul condiționat are și funcție de încălzire, capacitatea de răcire fiind de 9.000 BTU. Puterea consumată la răcire este de 1.000W, aparatul de aer condiționat este dotat cu telecomandă și este mobil.

Compresorul este produs de LG, aerul condiționat are funcțiile de autocurățare, oscilație automată și autodiagnosticare, iar zgomotul produs este de 64dB.

Prețul acestui aparat de aer condiționat e disponibil AICI.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - Heinner HAC-12INVBK Inverter

Acest aparat de aer condiționat are o reducere de 11% din preț la eMAG. Aparatul este foarte puternic, având o capacitate de răcire de 12.000BTU și făcând parte din clasa energetică A+.

Filtrul aparatului de aer condiționat este de tip 4 în 1, iar puterea consumată la răcire este de 600W. Aparatul poate fi folosit și la încălzire și este dotat cu telecomandă. Aparatul îndeplinește funcțiile de ventilare, auto restart și night mode, iar zgomotul în unitatea interioară poate atinge cel mult 54 dB.

Prețul acestui aparat de aer condiționat e disponibil AICI.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - Heinner HAC-12MB

Acest aparat de aer condiționat are o reducere de 11% din preț la eMAGși este dotat cu funcția de Eco design, având un consum de 0,5 W în stand by. În plus, aparatul mai e dotat cu funcția auto restart, sleep mode, are un sistem de evaporare automată a condensului, auto swing, timer și sistem auto diagnosticare și protecție.

Aparatul de aer condiționat are o capacitate de răcire 12.000 BTU, cu o putere consumată la răcire de 1.400W. Aparatul este mobil și poate fi folosit și pentru încălzire, iar zgomotul din unitatea interioară poate ajunge până la cel mult 65dB.

Prețul acestui aparat de aer condiționat este disponibil AICI.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - Samsung Jungfrau-F

Aparatul de aer condiționat de la Samsung beneficiază de o reducere de 350 de lei de la eMAG, poate fi conectat prin Wi-fi și astfel îl puteți controla de oriunde vă aflați. Aparatul are o capacitate de răcire de 9.00 BTU și este dotat cu un filtru de tip S-Plasma Ion. Puterea consumată la răcire este de 580 W, fiind unul dintre cele mai eficiente energetic.

În plus, acest aparat de aer condiționat este foarte silențios, are funcția turbo și smart saver.

Prețul acestui aparat de aer condiționat este disponibil AICI.

Cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat - Heinner HAC-12INVE

Un alt aparat de aer condiționat la reducere de la eMAG este cel de la Heinner, care are o capacitate de răcire de 12.000 BTU, un afișaj LCD și telecomandă cu display. Aparatul are funcțiile de ventilare, încălzire, auto restart, dezghețare automată, dezumidificare, timer și sleep mode.

Prețul acestui aparat de aer condiționat este disponibil AICI.

Lista completă cu cele mai mici prețuri la aparate de aer condiționat de la eMAG o găsiți AICI.