MENIU

O echipă de bucătari a introdus un nou concept pe piaţa românească: bucătar la tine acasă

Salată de caracatiţă cu parfum de mare, pere în brânză, scoici negre gratinate şi tagliatelle cu nuci. Sunt câteva dintre preparatele pe care le puteţi avea pe masa de acasă în orice moment al zilei. Şi nu după ore întregi petrecute în bucătărie, ci gătite de un bucătar profesionist. O echipă de \"maeştri\" a introdus un nou concept pe piaţa românească: bucătar la tine acasă.

O zi de naştere, petrecerea de Crăciun sau o cină romantică. Oricare dintre aceste momente ar presupune un efort din partea gazdei: câteva ore bune petrecute în bucătărie. Dacă apelezi la echipa de "chefi", poţi să scapi de o mare bătaie de cap: ei te ajută să stabileşti meniul, ei fac cumpărărăturile şi tot ei gătesc.

Chefii nu doar gătesc, ci aduc şi decoraţiunile, servesc la masă şi nu uită să lase totul lună în urma lor.

Clienţii pot alege din peste o sută de feluri de mâncăruri fine, specialităţi italiene, cu ingrediente proaspete, cumpărate cu doar câteva ore înainte de cina festivă.

"Avem de exemplu, meniuri care se numesc Pavarotti, Bocaccio, Dante, avem un meniu pentru copii care se numeşte Creangă, şi e un plus de imaginaţie, te face pentru câteva ore să ieşi din monotonia vieţii şi să trăieşti ceva foarte special", spune Cristina Ieşescu, asistent bucătar.

Oferta nu poate fi inclusă în categoria serviciilor de lux: preţurile sunt chiar mai mici decât cele din restaurante. O porţie de carpaccio de somon sau paste în negru de sepie cu creveţi costă în jur de 20 de lei, bani în care intră şi servirea la masă.

Mai multe articole despre:
null