MENIU

Madonna a părăsit România. Vezi detalii despre sejurul divei şi imagini de la plecare

Foto: www.nypost.com
Plecarea Madonnei de la hotel

Madonna a plecat din România, sâmbătă, la ora 14.40, de pe aeroportul Băneasa, îndreptându-se spre capitala Bulgariei, Sofia, unde va susţine un concert pe stadionul "Vasil Levski", la care sunt aşteptaţi peste 50.000 de spectatori.

Vedeta, care este însoţită de doi dintre copii şi de prietenul ei, modelul brazilian Jesus Luz, a părăsit hotelul Radisson, unde a fost cazată pe durata sejurului la Bucureşti, în jurul orei 14.10, într-un microbuz de culoare neagră.

Sejurul ei în Capitală a fost nu doar misterios, dar şi plin de surprize: Madonna s-a plimbat prin centrul istoric al Bucureştiului, vineri seară, într-o maşină blindată. Informaţia a fost confirmată de oamenii din staff-ul vedetei. Mai mult, copiii vedetei au vizitat Muzeul Satului din Bucureşti şi au mâncat la un restaurant cu specific românesc. Se pare că şi diva a gustat din sarmalele autohtone. Restul timpului, Madonna şi l-a petrecut la hotel, unde a fost surprinsă în timp ce se relaxa la piscină

Madonna şi-a prelungit neaşteptat de mult sejurul la noi în ţară. Ea a decis să rămână încă o zi în Bucureşti, deşi o parte a staff-ului ei a plecat spre Bulgaria încă de vineri. 

Artista a sosit la Bucureşti marţi seara, iar miercuri a susţinut, în parcul bucureştean Izvor, primul său concert din România. Show-ul, la care au asistat peste 60.000 de spectatori, a fost marcat de huiduieli şi fluierături atunci când vedeta a făcut apel contra discriminării romilor.

Mai multe articole despre:
România Madonna concert Sofia plecare breaking news