MENIU

La 40 de ani, Helena Christensen pozează nud

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

După ce anul trecut, era imaginea Agent Provocateur, Helena Christensen se dezbracă din nou, pe coperta revistei Citizen Kate.

Deşi are 40 de ani, supermodelul anilor '90, Helena Christensen arată ca la 20 de ani. Frumoasa roscată a renunţat la haine şi a pozat cu nonşalanţă pentru numărul din septembrie al revistei franceze.

Se pare că Helena a revenit, săptămâna trecută, pe podiumurile de prezentare din Stockholm pentru marcă de îmbrăcăminte Odd Molly. Mai multe surse susţin că supermodelul a fost însoţit la prezentare de noul iubit, cântăreţul Julian Plenti. 

La sfârşitul anului trecut, Helena Christensen declara că se simte bine în pielea ei. "Vârsta nu mă înspăimântă. Sunt în formă şi mi se pare că arăt extraordinar." Supermodelul anilor '90 a dezvăluit secretele unei siluete de invidiat. "Din fericire, acum fac sport. Când aveam 25 de ani eram prea leneşă. Am noroc cu un metabolism rapid. Mănânc foarte mult şi, din fericire, nu mă îngraş. Deşi îmi dau seama că peste câţiva ani, lucrurile se vor schimba.", a mărturist una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. 

Mai multe articole despre:
goală Helena Christensen