MENIU

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, obligat să-şi vadă tatăl murind

Foto: dailymail.co.uk

Prince Michael, în vârstă de 12 ani, a fost obligat de medicul Conrad Murray să asiste la încercările de resuscitare a megastarului, potrivit familiei Jackson.

Fiul cel mare al lui Michael Jackson este "traumatizat", după ce a fost obligat de doctorul Murray să fie martor la încercările disperate ale acestuia de a-l ține în viață pe Michael Jackson. Plasticianul Steven Hoefflin, prieten al familiei Jackson, a fost anchetat de poliție și a dezvăluit că medicul Murray l-a chemat pe Prince în camera unde se afla megastarul. "Murray i-a explicat copilului tehnica de resuscitare și l-a asigurat că o face corespunzător.", a declarat Hoefflin. Potrivit familiei Jackson, Murray a vrut ca un membru al familiei să participe la încercările sale disperate de a-l ține în viață pe regele muzicii pop.

Medicul Hoefflin, care l-a tratat pe Michael Jackson timp de 25 de ani, este de părere că această experiență a fost "îngrozitoare și foarte traumatizantă" pentru Prince, în vârstă de 12 ani.

Familia Jackson a cerut anchetarea medicilor care au prescris Propofil și analgezicul Demerol, medicamentele despre care se crede că l-au ucis. Potrivit lui Hoefflin, familia Jackson crede că opt medici controlau medicația megastarului.

Cardiologul Murray a devenit medicul personal al lui Michael Jackson în urmă cu trei ani, când cei doi s-au cunoscut în Las Vegas. El locuia în casa megastarului.