MENIU

EXERCIŢIU AVIATIC - Piloţi români şi americani au participat impreuna la o demonstratie de lupta aviatica, la Campia Turzii.

La eveniment au asistat comandantul forţelor aeriene americane din Europa, ambasadorul Statelor Unite în România, dar si consilierul prezidential Constantin Degeratu, care a urmarit din masina demonstratia

La eveniment au asistat comandantul forţelor aeriene americane din Europa, ambasadorul Statelor Unite în România, dar si consilierul prezidential Constantin Degeratu, care a urmarit din masina demonstratia. Militarii au apreciat utilitatea exerciţiului, despre care au spus că a reprezentat o excelentă oportunitate pentru forţele române şi americane de a se cunoaşte mai bine şi de a se antrena împreună. Acesta a fost al patrulea exerciţiu comun româno-american care are loc la baza de la Câmpia Turzii în ultimii doi ani. Forţele aeriene americane au participat cu 8 aeronave A-10 Thunderbolt, în timp ce partea română a participat cu 4 elicoptere şi 12 avioane de vânătoare MiG 21 LanceR.
Mai multe articole despre:
null