MENIU

Crin Antonescu critică lipsa de atitudine a lui Băsescu şi Boc în cazul Ridzi

Foto: NewsIn

Preşedintele PNL Crin Antonescu a criticat joi lipsa de reacţie a lui Traian Băsescu şi Emil Boc în cazul Ridzi şi, parţial, cazul Nemirschi.

"Constat doar faptul că nici preşedintele României, nici primul-ministru şi preşedintele partidului din care doamna Ridzi face parte, nu au curajul de a adopta o atitudine publică tranşantă, nu au curajul de a pune în practică toate vorbele pe care le-au spus vreme de cinci ani", a precizat preşedintele PNL, cu referire la cazul Ridzi şi "deocamdată parţial cazul Nemirschi".

Antonescu a menţionat că în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, cazul Ridzi "este simptomatic". "Traian Băsescu a luat mandatul şi voturile românilor pentru a sparge sistemul ticăloşit şi am spus cu ceva vreme în urmă că între timp a devenit patronul acestui sistem, că i-a dezamăgit pe cetăţeni, şi iată că azi domnia sa prin tăcerea, prin lipsa de implicare prezidenţială în acest caz ne dovedeşte că patronează azi gaşca pedistă, grupul de interese şi clientele construite în jurul acestui partid şi în jurul domniei sale, personal", a susţinut el.
Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Emil Boc Crin Antonescu