MENIU

Claudiu Răducanu, prins fără permis şi cu 205 km/oră, pe Bucureşti-Piteşti

Foto: mysport.ro
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Răducanu

Fostului atacant al Stelei i-a fost întocmit dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

Fostul golgheter al Stelei Claudiu Răducanu a fost prins joi conducând fără permis şi cu o viteză ameţitoare, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. 

Radarul l-a înregistrat cu o viteză de 205 km/oră, dar mirarea poliţiştilor nu s-a oprit aici. Când l-au tras pe dreapta, aceştia au constatat că fostul fotbalist avea şi permisul suspendat pentru că a trecut pe roşu. În plus, joi era ultima zi de suspendare.

Poliţiştii i-au întocmit fotbalistului dosar penal şi i-au anulat permisul de conducere. Pentru că s-a urcat la volan fără permis, Răducanu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

De-a lungul vremii, Cladiu Răducanu a devenit celebru pentru prostiile debitate, câteva dintre dorinţele sale imposibile fiind cumpărarea unei garsoniere cu două camere, un apartament într-un bloc-notes sau o maşină yacht. De asemenea, el a vrut să bată canicula, fiindcă omoară oameni.