MENIU

CFR Cluj - Culio şi-a cerut scuze pentru conflictul cu suporterii de la finalul jocului cu Sparta

Foto: NewsIn

Mijlocaşul argentinian al lui CFR Cluj, Juan Culio, şi-a prezentat scuzele faţă de suporteri după ce la finalul partidei cu Sparta Praga, de joi, a avut un conflict cu o parte dintre ei şi a fost acuzat că ar fi lovit o persoană.

"Sunt un fotbalist care mă dedic sută la sută în fiecare meci echipei CFR şi culorilor vişinii şi sufăr la orice insucces. Aceasta a fost şi cauza pentru care mi-am pierdut cumpătul la finalul meciului cu Sparta Praga şi am intrat în conflict cu câţiva suporteri ai echpei noastre. Doresc să-mi exprim regretul şi să îmi cer scuze pentru cele întâmplate", a spus Culio, citat de site-ul oficial.

Argentinianul susţine că se va revanşa faţă de suporteri prin prestaţiile sale din jocurile următoare. "Sper să vă putem bucura prin victorii", le-a transmis mijlocaşul.

Juan Culio a avut un conflict cu suporterii ardeleni la finalul partidei cu Sparta Praga, de joi, din Liga Europa, pierdut cu scorul de 2-3. Atunci, fanii i-au aşteptat pe jucătorii lui Conceicao în parcare pentru a le reproşa jocul prestat. Printre cei vizaţi s-a aflat şi Culio, care a oprit maşina pentru a discuta cu aceştia, însă la un moment dat l-ar fi lovit puternic pe un suporter cu portiera maşinii pe care o conducea.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj suporteri scuze Culio Sparta Praga