MENIU

Ce poziţii sexuale preferă bărbaţii? Iată care sunt motivele!

Desi reprezentantii sexului opus au parte de senzatii erotice intense in timpul sexului, indiferent de postura in care stau, nu inseamna ca nu au preferintele lor la acest capitol. Vrei sa afli ce pozitii prefera barbatii, ce parere au despre ele, dar si ce senzatii le starnesc? Afla secretele din culisele artei erotice!

Atunci cand te intrebi ce pozitii prefera barbatii, probabil ca iti trec prin minte posturi greu de pus in practica, in care el domina ori femeia se transforma in devoratoare. Ei bine, urmatorul top te va surprinde. Barbatii tanjesc mai mult dupa pozitiile erotice clasice si alte variante care pornesc de la ele.

5. Pozitia Lingura

Atunci cand simt nevoia sa stabileasca o legatura speciala cu partenera lor, barbatii isi vor dori sa se bucure de senzatiile oferite de postura Lingura. Lor le place faptul ca isi pot atinge in voie partenera si ca o pot stimula pentru a cunoaste mai usor orgasmul. Mai mult de atat, unii dintre reprezentantii sexului opus prefera aceasta pozitie pentru ca rezista mai mult in timpul ei, avand in vedere ca penetrarea nu este profunda si ca ritmul nu este unul intens.

4. Pozitia Misionarul

Perfecta pentru inceputul oricarei partide sexuale, pozitia Misionarul (si, bineinteles, variantele ei reinterpretate) este cea mai populara postura, dar si una dintre cele mai dorite. Barbatii recunosc ca se simt bine in aceasta pozitie pentru ca pot sa controleze ritmul si tipul de penetrare. Ei se simt increzatori in abilitatile lor, astfel ca isi pot mentine mai mult timp erectia. Si faptul ca pot sa analizeze fata partenerei, pentru a observa daca se simte bine ori nu, cantareste mult in balanta. De asemenea, barbatii mai romantici adora sa isi priveasca iubita in ochi, in special atunci cand ajunge la orgasm. Insa, dincolo de toate aceste avantaje, barbatii nu sunt multumiti de faptul ca femeile nu se pot implica prea mult in timpul pozitiei, iar cele care nu au experienta cu atat mai putin o fac.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie poziţii sexuale