MENIU

Becali: "Am vrut să-i vând Steaua lui Năstase"

Foto: www.banknews.ro
"Steaua nu e de vânzare pentru nici un ban din lume. M-am jucat cu voi şi m-am jucat şi cu criza", a declarat Becali

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la GSP TV că a discutat cu Ilie Năstase despre o posibilă vânzare a clubului Steaua, însă Năstase nu are bani suficienţi pentru a susţine gruparea din Ghencea.

Chiar dacă Gigi Becali a anunţat cu puţin timp în urmă că vrea să se descotorosească de Steaua, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. Patronul din Ghencea a declarat: "Steaua nu e de vânzare pentru nici un ban din lume. M-am jucat cu voi şi m-am jucat şi cu criza. Dacă ar fi cineva care să poată cumpăra clubul, l-aş da, dar nimeni nu e în stare să dea 600.000 de euro pe lună, pe care să-i piardă".

Becali se plânge că i se cam golesc buzunarele, dar deocamdată nu a găsit o soluţie să iasă din impas.

"Am vorbit cu Ilie Năstase şi i-am zis că vând Steaua pentru că nu mai am bani să plătesc lunar 600 000 de EURO lunar. El a zis că nici el nu are 10 milioane să dea pe Steaua plus bani pentru jucători. A zis că se interesează la alţi prieteni pentru preluarea Stelei. Am zis că vând Steaua, dar încasez tot eu banii pe Rădoi şi din drepturile de televizare", a declarat Becali.

Fostul mare tenismen a recunoscut că a discutat ceva cu Becali, însă a afirmat că nu are bani pentru a susţine bugetul clubului din Ghencea. În  schimb, Năstase ar mai putea aduce nişte bani în buzunarul lui Becali. "Nasty" a spus că are relaţii la celebrul club francez Paris Saint Germain, unde ar putea pune o vorbă bună pentru fundaşul stelist Dorin Goian.

"Am vorbit cu Becali despre transferul lui Goian. Cunosc multă lume la Paris Saint Germain. Voi vorbi acolo pentru transferul lui Goian. Ştiu că Gigi vrea 3 milioane de euro pe el. Voi discuta cu francezii pentru un transfer în vară", a spus Năstase, la GSPTV.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Ilie Năstase