MENIU

Alibec, convocat în lotul lui Inter Milano pentru amicalul cu echipa lui Rădoi

Denis Alibec speră să-l impresioneze pe Jose Mourinho

Internaţionalul român Under 19 va face parte din lotul pe care tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, l-a convocat în vederea partidei de pregătire cu Al Hilal.

Inter pleacă joi într-un turneu de pregătire de câteva zile în Emiratele Arabe Unite, mai exact în capitala Adu-Dhabi, care se va încheia cu un amical jucat sâmbătă, pe 2 ianuarie, în ţara vecină, Arabia Saudită, la Riad, cu Al Hilal, la care evoluează şi ex-stelistul Mirel Rădoi.

În lotul campioanei Italiei pentru acest turneu, antrenorul Jose Mourinho a convocat şi pe trei jucători de la echipa de tineret, printre care şi pe românul Denis Alibec. Atacantul în vârstă de 18 ani a fost transferat în această vară de la Farul Constanţa şi evoluează la echipa Primavera a clubului din Milano.

Amicalul dintre Inter şi Al Hilal va marca practic retragerea de pe teren a lui Nawaf Al-Temyat, unul dintre cei mai titraţi jucători asiatici, cu numeroase titluri naţionale şi continentale, care a fost desemnat în 2002 drept cel mai bun jucător arab din Asia.

Mai multe articole despre:
Mirel Radoi amical Inter Milano Al Hilal Denis Alibec