MENIU

Chiar dacă Steaua a fost învinsă de Dinamo, Becali îi ia apărarea lui Negoiţă

Derby-ul din Ștefan cel Mare a fost prefațat de tensiuni între Ionuț Negoiță și fostul președinte dinamovist Nicolae Badea, acesta din urmă sigilând cabinele de comentatori și alte facilități de la stadion. Gigi Becali a sărit în apărarea actualului acționar alb-roșu, dar a fost contrat dur de Vasile Turcu.

Pro Sport scrie că Becali a declarat, imediat după jocul de duminică: “Nu-i mai băgați strâmbe lui Negoiță. Lăsați omul în pace, dacă nu sunteți capabili de nimic. Numai de vrăjeală, bla, bla, bla. Sunt prieteni cu ei (Nicolae Badea și Vasile Turcu, n.r.), dar nu sunt oameni, sunt diavoli. Ce mai vreți de la el? L-ați băgat în rahat cât casa, ce mai vreți?”

Luni de dimineață, Vasile Turcu i-a dat replica patronului campioanei: “Un club care avea 6 milioane de suporteri a ajuns FC Maidan. Gigi o să rămână prietenul meu, dar începe el să se bage... Becali a vândut tot ce a fost mai bun. Ce investiție a făcut el? Tra-la-la, tra-la-la, tra-la-la. Mai vindeam și noi la Dinamo, înainte, dar luam campionate. El a vândut și n-a mai luat nimic.

Pentru Steaua lui Becali acest moment este capătul capătului de linie, nu doar cap de linie. La Steaua e nevoie de o schimbare radicală, începând de la domnul Becali și până la tot. Altă echipă, alți oameni, alt investitor. Rădoi, săracu’, n-are nico șansă. Mi-e milă de el. Nu trebuia adus. Îmi pare rău de el ca a intrat și s-a compromis.”