MENIU

Carmen Dan, anunţ aşteptat de mulţi români. Vestea ce vine de la sediul MAI îi va bucura

<p>Carmen Dan</p>

Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne, a adus vestea care-i va bucura pe mulţi dinamovişti: în "Ştefan cel Mare" se va construi un nou stadaion, de 25.000 de locuri, modern şi fără pistă.

"Obiectivul nostru în acest an a fost să dăm românilor şi suporterilor echipei Dinamo un stadion care să corespundă întru totul standardelor europene, iar eu cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru, această victorie a noastră prinde viaţă şi la turneul final din 2020 vom avea o arenă sportivă aşa cum şi-au dorit suporterii. O arenă fără pistă, aşa cum au cerut, de 25.000 de locuri, acoperită, care să corespundă întru totul cerinţelor iubitorilor de fotbal. Tot ce putem să oferim ca sprijin financiar Clubului Sportiv Dinamo se va face fără să pregetăm. Este obiectivul nostru. Tocmai de aia este acolo o echipă care va reuşi să facă mult mai mult decât până acum pentru iubitorii de sport", a declarat Carmen Dan la sediul MAI.

Până acum, totul intrase în impas din cauza neînțelegerilor cu Nicolae Badea, proprietarul unei importante părți a arenei din Ștefan cel Mare.

Mai multe articole despre:
stadion dinamo carmen dan