MENIU

Victor Ponta, atac nemilos la Orban: M-am operat la picior, nu am fost la dezalcoolizare

Ponta il ironizeaza pe Orban

Președintele PRO România, Victor Ponta, a ținut, miercuri, în Parlament, un discurs ironic, în timpul ședinței pentru votarea moțiunii de cenzură. Parlamentarul a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban. 

Liderul PRO România i-a dat replica lui Ludovic Orban, precizând că a mers într-o clinică privată pentru a se opera la picior, acuzându-l pe el că a mers într-o clinică de dezalcoolizare.

"Dragă Ludovic, eu m-am operat la picior, nu am fost la o cură de  dezalcoolizare. Acelea sunt toate private. Și acele clinici de dezalcoolizare, de azi începând, le puteți plăti din bani publici. Succes!",  a afirmat Victor Ponta.

Mai mult, Victor Ponta făcut referire, în discursul său, și la zvonurile potrivit cărora PNL a făcut un blat cu PSD pentru validarea moțiunii de cenzură. Parlamentarul a precizat ironic că membrii USR nu și-au dat seama de această înțelegere.

"Am înțelesc că este o înțelere ca acest Guvern să pice. Doar cei de la USR nu și-au dat seama", a mai adăugat Victor Ponta.

Anterior reacției lui Ponta, Ludovic Orban l-a criticat dur pe Victor Ponta într-un discurs virulent de la tribuna Parlamentului, numindu-l demagog pentru modul în care se raportează la furnizorii privați din sănătate.

”Închei prin a vă spune că cel mai tare m-a mirat nu demagogia voastră, ci că l-am auzit pe un alt lider politic că are o atitudine critică privitor la spitalele private. Păi unde s-a operat domnia sa, nu într-un spital privat? Dar nu într-unul din România, ci unul din Turcia. Ca atare, mare atenţie faţă de nevoile românilor o avem noi, cei care guvernăm astăzi" a spus Ludovic Orban. 

Mai multe articole despre:
vot motiune de cenzura