MENIU

Teodorovici:"Există o tentativă patetică de a mă dovedi un tradator și un spion rus"

Ministrul Finanțelor îl atacă direct pe senatorul liberal Florin Cîțu, cel care, de când a fost Teodorovici numit ministru, aduce tot felul de acuzații la adresa oficialului.

"Nu stiu daca m-am inselat dar un prim pas a fost facut si nu de oricine, chiar ma  intrebam cand isi va etala talentul domnul senator Cîțu. În lipsa de insipiratie, dar cu aspiratii nu mai e in stare sa compuna si face apel la cetateni sa copieze de la ei cateva idei, asta dupa tentiva patetica de a ma dovedi un tradator si un spion rus", a spus Teodororvici.

"Pentru a-si justifica incasarea salariului este retribuit sa legifereze masuri economie. Pe toti oamenii care n-au fost convinisi de o fotografia de la Havana sau de extrase de la banca de investitii sau din presa, îi rog sa mi se adreseze direct nu printr-unul respins de mediul privat", a mai spus ministrul.

"Cîțu nu face decat un exercițiu de imagine cinic si ipcrit, nu le raspunde cetatenilor care i s-au adresat personal pe Facebook, domnul Cîțu, senatorul onest, chiar i-ar fi îndrumat către instituțiile capabile să ofere răspunsuri, ipocrit, pentru că a prezentat inclusiv opiniile cetățenilor care îi conesta opiniile. Ei nu merită răspunsuri?", a mai spus Teodorovici.

"Grav este că opinia publică nu se sesizează. Din respect pentru cetățenii romani, cei interesați de tema acestei moțiuni, răspund cu speranța că se vor detașa de resentimentele setate de propagandistul Cîțu", a mai spus ministrul.