MENIU

Șefă USR, tupeu fără limită: Pot să dau oamenii arafă în secunda 2, nu pățesc nimic! Dacă se duce în instanță, îl reinegrez și îl dau iar afară!

Declarații halucinante din partea unei șefe rezist! Elena Buga, care se află și pe listele USR pentru Parlament, susține cu vehemență că poate concedia orice angajat al firmei pe care o administrează, fără nicio sancțiune. 

George Scripcaru, viitorul primar al Brașovului, a postat pe rețelele sociale înregistrarea în care Elena Buga recunoaște aceste abuzuri. 

"Unde suntem? Suntem in Brasov, e SRL. Stiti ce usor pot sa dau oamenii afara? In secunda 2. Stiti ce mi se intampla? Nimic! Deci daca maine vreau sa dau afara pe cineva, pot sa-i desfac contractul de munca, omul se duce in instanta, sase luni jumate dureaza procesul. Va castiga, il voi reintegra, vine a doua zi la munca, il dau iar afara si-l tin asa 4 ani de zile. Si nu mi se intampla nimic. In cel mai rau caz, o sa am o plangere de hartuire si o sa ma duc in instanta si o sa zic: Domne, nu-si facea treaba si l-am dat afara", spune Elena Buga. 

Clotilde Armand ar fi ieșit la cerșit semnături pentru candidatura Elenei Lasconi. Cum s-a afișat primărița în Gara de Nord - FOTO

Mai multe articole despre:
Elena Buga Elena Buga USR