MENIU

Scandal la Calafat. De ce l-a mutat primarul pe viceprimar într-un adăpost de câini

Primarul din Calafat, în vizită la „biroul” viceprimarului. Foto/Profimedia

Este scandal uriaș la Calafat, după ce primarul orașului a mutat biroul viceprimarului în adăpostul de câini din oraș. 

Edilul susține că era singura locație disponibilă pentru amplasarea biroului, însă vicele spune că este răzbunarea primarului pentru o ceartă mai veche dintre ei.

Mai mult, viceprimarul spune că în instituție există mai multe încăperi goale și că, în biroul lui, a fost mutat city-managerul. 

Viceprimarul care și-a început activitatea pe 27 iulie spune că în Primărie sunt birouri goale, iar primarul l-a mutat în adăpost din răzbunare, pentru că nu l-a votat.

„Din start mi-a fost repatrizat acest birou, pretext ca mi s-a dat ca atribuție și adăpostul de câini care acum nu funcționează. Această locație nu se poate numi birou. Aici au fost magazii, unde stau eu la intrare e un hol în care s-a ținut mâncarea câinilor, iar efectiv, în camera în care mă aflu au dormit oameni fără adăpost”, a declarat viceprimarul din Calafat.

Edilul, însă, a dat de înteles că nu îl va aduce pe viceprimar înapoi în instituție. Ba mai mult, îi va moderniza biroul din adăpostul de câini.

„După ce bugetul ne va permite să modernizăm, vom interveni pe clădire și să fie așa cum își dorește vicele”, a declarat primarul. 

Adăpostul de câini în care a fost trimis să lucreze viceprimarul e mic și insalubru, dar edilul din Calafat susține că adjunctul său are condițiile necesare pentru desfășurarea activității.