MENIU

Liviu Dragnea, pus la zid pe pagina sa de Facebook, după discursul de ieri, din Parlament

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost pus aspru criticat pe pagina sa de Facebook, după discursul pe care l-a avut ieri, în Parlament. Mai mult, se pare că intervenţia sa s-a transformat într-un bumerang întors împotriva lui, întrucât internauţii şi-au propus să boicoteze postarea acestuia prin hastag-ul #GoCiolos.

Redăm, în continuare, câteva dintre comentarii:

"Liviu Dragnea, nerușinarea voastra a psd-ului nu are margini. Felicitări, din partidul borfasilor ati ajuns partidul apărătorilor criminalilor! #GoCiolos"

"Domnule Dragnea,spune sincer: cine ti-a scris textul asta? Sper sa se afle vreodata cine e responsabil cu ducerea la indeplinire a "inaltei sarcini de serviciu": "abureala prin texte pe facebook". Ai fost lamentabil prin atacul asupra lui Ciolos. S-a vazut diferenta de clasa"

"Daniel Amzăr Concediati-va autorul discursului, iar daca vi l-ati scris singur, mai aveti o sansa, la psihiatrie"

"Corect. A sosit timpul ca penalii, condamnatii penali si urmaritii penali sa nu ne mai conduca. Asta inseamna un parlament nou din iarna fara dumneavoastra si prietenii dumneavoastra care voteaza majoritar sa nu se inceapa urmarirea penala sau arestarea multora dintre dumneavoastra"

"Praf si pulbere! Ia-ti barca si du-te la plimbare cu prietenul Pontaur. Go Dacian Cioloş!"

"GO CIOLOS! Dacian Cioloş"