MENIU

Cozmin Gușă explică ce se ascunde în spatele păcălelii cu ”ciclonul care n-a fost”

Cozmin Gușă explică ce se ascunde în spatele păcălelii cu ”ciclonul care n-a fost”

Ce-am sesizat la finalul acestei perioade de isterie? Că au fost și regiuni din România în care ieri a plouat și a bătut vântul, altele în care n-a fost mai nimic – majoritatea, însă, atmosferă de ciclon am sesizat doar la știrile internaționale, ce prezentau dezastrele din Mexic sau din sudul Statelor Unite ale Americii, acolo unde Uraganul Helen chiar a generat inundații mari. Un editorial semnat Cozmin Gușă. 

De la mijlocul săptămânii trecute, populația României a fost alertată în mod excesiv în legătură cu Ciclonul Ashley, spune Cozmin Gușă, într-un editorial Gold FM. 

Consultantul politic atrage atenția asupra faptului că oamenii s-au speriat într-un mod masiv și că, bineînțeles, primul lucru pe care l-au făcut a fost "să dea fuga la dicționarul explicativ, la DEX, ca să afle mai corect ce ar fi asta, anume au aflat că ciclonul este o furtună puternică, cu deplasarea aerului în vârtejuri, însoțită de ploi torențiale și de descărcări electrice".

"Deci, conform definiției naționale românești, românii se puteau aștepta la pericole și pagube mari. Dacă ar fi fost anunțate doar ploi puternice, însoțite de rafale de vânt, lumea n-ar fi intrat în panică; în final ați văzut că așa s-a întâmplat. 

Observând, însă, felul în care se mediatizează treaba cam de joi, un fel de tip teatral și la comandă, eu am bănuit că e vorba despre o operațiune de manipulare", spune Cozmin Gușă. 

Citește continuarea pe solidnews.ro

Mai multe articole despre:
cosmin gusa ciclonul ashley