MENIU

Oana Roman face nuntă ca să facă bani!

<p>Oana Roman face nuntă ca să facă bani!</p>

Oana Roman (37 de ani) şi soţul ei, Marius Elisei (27 de ani), au ajuns la fundul sacului cu banii, pentru că ea este nevoită să stea acasă cu micuţa Isabela, iar tinerelul său bărbăţel nu pare deloc dornic să-şi găsească un loc de muncă. Prin urmare, nunta lor, programată pe 15 iunie, este un bun prilej de redresare financiară.

Întrebată de prietenii mai îndrăzneţi cum se descurcă din punct de vedere financiar, vedeta a ascuns, din orgoliu, că îşi drămuieşte fiecare bănuţ. “Mai am ceva rezerve, pentru că am strâns de pe vremea când organizam spectacole”, le-a dat ea cu flit, de parcă ar fi câştigat sute de mii de euro, iar acum poate pune capul pe pernă fără grija zilei de mâine, scrie Libertatea.ro.

Iată însă că nunta lor, programată pe 15 iunie, la Palatul Ştirbey, zi care coincide şi cu botezul micuţei Maria Isabela, fiica lor în vârstă de două luni, le poate aduce supravieţuirea pe o lungă perioadă de timp. Soţii Elisei au invitaţi cu ghiotura, în jur de 450 de persoane. Conform obiceiului, mesenii cu dare de mână lasă mirilor, pe lângă preţul tacâmului, o sumă consistentă, “ajutor pentru tinerii căsătoriţi”, cum se spune la români, astfel că, la spartul târgului, Oana va rămâne cu cel puţin 45.000 de euro.

 
Mai multe articole despre:
nuntă bani Oana Roman Marius Elisei