MENIU

Milionarul japonez poreclit „Samuraiul” s-a căsătorit în secret cu o româncă

Sursa foto: Facebook / Hideaki Tanaka

Milionarul japonez poreclit „Samuraiul”, care a cucerit femeile din Bucureşti cu luxul etalat şi bolizii săi, s-a căsătorit în secret cu o româncă. Tânăra arată pe rețelele sociale cum trăiește alături de acesta. Recent, cei doi au venit în țară pentru a vizita familia soției din Slatina și au sărbătorit momentul. 

După o perioadă de pauză, Hideaki Tanaka a reapărut în forță în localurile de lux din zona de nord a Capitalei. În weekend-ul trecut, la NUBA, alături de apropiați, s-a „bătut” în „stive” de șampanii cu ceilalți petrecăreți. Evenimentul ar fi avut loc pentru a marca vizita în țară alături de noua lui soție, o româncă pe nume Diana, originară din Slatina.

Cei doi s-au căsătorit la începutul anului, în Insulele Maldive, într-un cadru de vis, unde doar membrii familiei au avut acces. Cuplul ar fi avut o relație de câțiva ani și au deja împreună două fetițe. În prezent, cei doi locuiesc la Tokyo. Tânăra postează periodic imagini cu vacanțele pe care le face în locuri exotice, mașini de lux, cine romantice, băuturi scumpe și haine de multe mii de euro.

Japonezul Hideaki Tanaka a devenit rapid un nume în lumea mondenă a Capitalei, prin 2017, după ce și-a deschis mai multe afaceri de succes, care îi aduc un venit de aproximativ 60 de milioane de euro pe an. El a inaugurat inclusiv un club de noapte, acolo unde a întâlnit-o pe Ana Maria, prima sa soție, însă mariajul nu a durat. 

Mai multe articole despre:
milionar japonez samuraiul